Ontspanning

Lichaamswaarneming, gedragswaarneming en ademhalingstechnieken


Deze drie audio opnames gaan over lichaamswaarneming, gedragswaarneming bij stress en het bewust worden van je ademhaling, met ademhalingstechnieken.

Opname Lichaamswaarneming: het regelmatig even aandacht geven aan je lichaamshouding, is één van de gemakkelijkste en vaak gebruikte manieren om te ontspannen. Je kunt het in vrijwel alle situaties doen. Met deze praktische oefening kun je heel eenvoudig bewust worden van je lichaam.

Opname Gedragswaarneming: Uit een hele reeks wetenschappelijke studies blijkt dat een eenvoudige manier van ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk, is: dingen aandachtig te doen. Oftewel 'Mindfull'. Leer met deze simpele oefening aandacht te geven aan je ademhaling, om je gevoelens, je emoties en je hart, rustig te maken.

Opname Ademhalingstechnieken: 
Buikademhalingsoefening om dieper met jezelf in contact te komen. Wordt bewust van de manier waarop je ademhaalt en hoe je omgaat met pijn. Leer om de angst die je vasthoudt, uit te ademen.

Bestellen


De bijdrage van deze opnames zijn samen € 15,- en je ontvangt ze direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opnames kan downloaden. Door de opnames op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil. 

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.