Meditatie

René Diekstra


Deze opname is een basis meditatie methode. Een geestelijke ontspanningsmethode die in de vorige eeuw door Britse psychologen is ontwikkeld onder de naam: Metronoom geïnduceerde meditatie. Ontdek de kracht van het herhalen van de klank.

Wat we nou eigenlijk willen bereiken met meditatie is dat je met behulp van een soortgelijk ritmische prikkel, zo ontspannen en rustig raakt, maar zonder dat je in slaap valt. Dat is ook de kern van deze oefening. 

Als je deze oefening gaat gebruiken, is het belangrijk dat je je voor neemt, om daar ook een tijd lang mee te oefenen. Tenminste een week of langer, één keer per dag en het liefst twee keer. En wel op draaipunten van de dag.

Een draaipunt van de dag is bijvoorbeeld de overgang van opstaan naar ochtend, dus voor dat je de deur uitgaat. Of van ochtend naar middag, aan het eind van je middagpauze. Of van middag naar avond, als je van je werk thuiskomt, voordat je actief wordt voor wat dan ook. Het is ook van belang dat je geen stimulerende middelen hebt gebruikt voordat je deze oefening doet. Zoals bijvoorbeeld koffie, chocolade of cola.

Deze m
etronoom geïnduceerde meditatie bestaat uit twee opnames:

- De inleiding / instructie
- De oefening

De duur van deze opnames samen is ongeveer 27 minuten

Bestellen


De bijdrage van deze opnames samen is  € 15,- en je ontvangt ze direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opnames kan downloaden. Door de opnames op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil. 

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.