Ontspanning en zelfhypnose: de hele set

 

Lichaamswaarneming, gedragswaarneming en ademhalingstechnieken


Deze 
drie audio opnames gaan over lichaamswaarneming, gedragswaarneming bij stress en het bewust worden van je ademhaling, met ademhalingstechnieken. Drie praktische oefeningen om mindfull om te gaan met je ademhaling.

De buikademhaling en het leren uitademen van angst


Bewust ademhalen is een krachtig instrument om met andere vormen van pijn om te gaan zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, spierpijn of emotionele pijn. Door middel van ademhalingstechnieken kun je werkelijk leren om pijn los te koppelen van je emotionele reacties.

Progressieve Spierontspanning


De progressieve spierontspanning is een geleide meditatie waarin René je het verschil laat ervaren tussen gespannen en ontspannen spieren. Hoe vaker je deze oefening doet, hoe meer je bewust wordt van je gespannen spieren, ook in momenten van rust. Je wordt uitgenodigd de spanningen in je lichaam op te roepen om ze daarna weg te laten vloeien. 

Autogene training


Autogene training
 is een ontspanningsmethode voor lichaam en geest. De autogene training -techniek heeft veel aspecten van zelfhypnose. Het doel van deze methode is mensen een zelfcontrole-vaardigheid aan te leren die op eenvoudig wijze en in verschillende houdingen kan worden toegepast.

Meditatie


Deze opname is een basis meditatie methode
Een geestelijke ontspanningsmethode die in de vorige eeuw door Britse psychologen is ontwikkeld onder de naam: Metronoom geïnduceerde meditatie. Ontdek de kracht van het herhalen van de klank.

(Zelf) hypnose


Het oproepen van herinneringen, van beelden uit het verleden, kan niet alleen oude emoties maar zelfs oude lichamelijke reacties terug halen. Herinneren is blijkbaar een proces, waarbij sommigen van onze organen, zelfs onze huid, zich op dezelfde manier kunnen gaan gedragen als ze eerder in een overeenkomstige situatie hebben gedaan. 

Deze (zelf) hypnose is zodanig opgesteld, dat René je niet alleen suggesties geeft, om je allerlei dingen voor te stellen en te voelen, maar ook ervoor zorgt dat je weer gewoon terug keert, naar de toestand van alertheid en wakker zijn. 

Bestellen


De bijdrage van deze hele set is € 9,95 en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je alle opnames kan downloaden. Door de opnames op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil. 

♡ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Bestel de hele set voor € 9,95

4 - 4 - 4 Lichtactivatie: Upgrades voor je hart

Vanavond zaterdag 4 april om 20:00 uur Lea van der Eem

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland