Ademhalingstechnieken

René Diekstra

Bewust ademhalen is een krachtig instrument om met andere vormen van pijn om te gaan zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, spierpijn of emotionele pijn. Door middel van ademhalingstechnieken kun je werkelijk leren om pijn los te koppelen van je emotionele reacties.

Deze opname bevat twee ademhalingstechnieken:

- De buikademhaling
- Het uitademen van angst

Word je bewust van je ademhaling en ervaar welke techniek voor jou werkt. In deze relatief korte opname word je uitgenodigd mee te ademen met de oefeningen om dieper in contact te komen met jezelf. Je kunt ze in welke situatie dan ook toepassen, om je gevoelens, emoties en hartslag te kalmeren en een vredig gevoel in jezelf op te roepen in tijden van spanning.

Het prettigste is natuurlijk om elke dag de ademhalingstechniek(en) te beoefenen om zo je lichaam naar een rustigere staat van zijn te brengen en meer vitaliteit en welbevinden te ervaren.

Deze opname duurt ongeveer 8 minuten.

 

Bestellen


De bijdrage van deze opname is  € 8,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opnames kan downloaden. Door de opnames op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil. 

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.