Ontspanning en zelfhypnose

Prof. Dr. René Diekstra

 

Alle audio opnames ontvang je direct na je bestelling en kan je downloaden als MP3 bestand op je computer of telefoon. Zo kun je de opnames zo vaak luisteren als je wilt, graag zelfs!

De ervaring leert dat bij regelmatig luisteren, je steeds weer een laagje dieper in jezelf kunt gaan en je weer 'nieuwe' dingen ontdekt.

Belangrijk:

 

Door je bijdrage over te maken, geef je jouw toestemming, dat je het recht om de overeenkomst te herroepen verliest.

Veel plezier gewenst! 

 

Ontspanning en zelfhypnoseGezond en gelukkig leven is in belangrijke mate een kwestie van evenwicht. Evenwicht tussen activiteit en passiviteit, tussen inspannen en ontspannen. Bij veel mensen is dat evenwicht verstoord. Ze kunnen zich niet ontspannen. Of ze kunnen zich niet goed ontspannen.

In deze audio opnames reikt René Diekstra een aantal oefeningen aan om lichaam en geest te ontspannen en te leren pauzeren. Praktische oefeningen met onder andere: ademhalingstechnieken, ontspanningsmethoden, geleide meditaties en diepwerkende zelfhypnose.

De hele set is te bestellen voor € 9,95

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland