ontspanning en zelfhypnose

Prof. Dr. René Diekstra


Gezond en gelukkig leven is in belangrijke mate een kwestie van evenwicht. Evenwicht tussen activiteit en passiviteit, tussen inspannen en ontspannen. Bij veel mensen is dat evenwicht verstoord. Ze kunnen zich niet ontspannen. Of ze kunnen zich niet goed ontspannen.

In deze audio opnames reikt René Diekstra een aantal oefeningen aan om lichaam en geest te ontspannen en te leren pauzeren. Praktische oefeningen met onder andere: ademhalingstechnieken, ontspanningsmethoden, geleide meditaties en diepwerkende zelfhypnose.

De audio opname(s) kun je hier bestellen en deze ontvang je direct om als MP3 bestand te downloaden op je computer of telefoon. Je kan een opname natuurlijk zo vaak luisteren als je wilt.

Inleiding

Wil je ervaren of deze audio opnames bij jou passen? Download dan eerst de gratis inleiding. Deze inleiding is automatisch van toepassing als inleiding op de onderstaande audio's.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 

Ontspanning

Bijdrage: € 15,00


Deze opnames gaan over lichaamswaarneming, gedragswaarneming bij stress, aangevuld met ademhalingstechnieken.

 

Progressieve Spierontspanning

Bijdrage: € 15,00


De progressieve spierontspanning is bedoelt om het verschil te ervaren tussen gespannen en ontspannen spieren. Om spierspanning op te merken en los te laten.


 

Ademhalingstechnieken

Bijdrage € 8,00


Buikademhalingsoefening om dieper met jezelf in contact te komen. Wordt bewust van de manier waarop je ademhaalt en hoe je omgaat met pijn. Leer om je opgeslagen angst uit te ademen.

 

Autogene Training

Bijdrage € 15,00


De autogene training bevat affirmaties om je lichaam de instructie te geven om zich te ontspannen. Je tast met je bewustzijn je lichaam af. Ervaar de zwaarte en het contact met je lichaam.


 

Meditatie

Bijdrage: € 15,-


Een geestelijke ontspanningsmethode die in de vorige eeuw door Britse psychologen is ontwikkeld onder de naam: Metronoom geïnduceerde meditatie. Ontdek de kracht van het herhalen van de klank.

 

Zelfhypnose

Bijdrage: € 15,-


Leer hypnose bij jezelf toe te passen. In de psychologie betekent hypnose een kunstmatig opgeroepen slaap, terwijl je bewustzijn helder blijft, zodat allerlei beelden worden beleefd of kunnen worden voorgesteld.


 

Blijf op de hoogte van nieuwe audio's en korting

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

* indicates required