Online healingstraject 'Verdiep de verbinding met je Essentie'

❥ Door Lea van der Eem

Nú van € 77,- naar € 44,-


Wat brengt dit traject jou?

 

Opruimen diepgewortelde, oude energie en patronen die de verbinding met jezelf belemmeren.

 

 Krachtig leren omgaan met 'moeilijkheden' en die gebruiken als ingang om te groeien en dieper in jezelf te gaan.

 

 Diepere aarding en verankering in jezelf.

 

 Meer innerlijke rust, stabiliteit & kracht.

 

 Dieper verbonden met jouw essentie en beter weten wie je bent.

   

 Meer in jouw stroom en op het pad dat voor jou bedoeld is.

   

Je wordt ondersteund in jouw ontwikkelingsproces en je zal precies dat kunnen oppikken uit dit programma wat past bij waar jij nu staat en wat jou verder brengt.

Wat houdt dit traject in?

 

De audio opname van de groepshealing 'Verdiep de verbinding met je essentie'

  

 Zes extra audio opnames

 

Elke audio opname werkt een aspect voor het verdiepen van de verbinding met jouw essentie verder uit. De opnames duren 15-20 minuten en kan je op je eigen moment luisteren. 

Deze opnames zijn speciaal gemaakt voor dit programma en in energie helemaal afgestemd om jou dieper te verbinden met je essentie.

De thema's van de opnames zijn:

 

Je aandacht verankeren in jezelf

 

 De verbinding met jezelf heeft prioriteit

ღ Focus en bewustzijn

 

ღ Pijnpunten zijn een ingang naar je essentie

 

ღ Jij bent in beheer van de verbinding met jeZelf

 

ღ Je afstemmen op de frequentie van je essentie

 

◈ Bij elke opname ontvang je geschreven verdiepende uitleg.

 

◈ Alle audio opnames en teksten zijn onbeperkt toegankelijk. 

 

◈ Je kan dit programma in je eigen tempo doorlopen.

De prijs van dit online programma is € 77,- maar nu met korting € 44,- 

Bestellen

 

Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België).

Belangrijk:

 

Het is belangrijk om, nadat de betaling is afgerond, te klikken op de knop 'betaling bevestigen'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'bestellen'. Daarna ontvang je automatisch een mail met daarin de toegang tot dit programma.

◈ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Ik verdiep de verbinding met mijn Essentie

 

Ervaringen van deelnemers:


ღ 
"Dit traject heeft me veel gebracht en ik gebruik echt dagelijks 1 of meerdere van je audio's. Te voelen dat ik van de audio's gebruik kan maken zolang als ik wil geeft me een soort rust en houvast."

 

ღ "Ik ben dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen. Jouw healings en audio's hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte."

 

ღ "Ik ben je zéér dankbaar. Ik voel me enorm gesteund door de audio's en teksten. Het werkt door in mijn dagelijkse leven en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte."

 

ღ "Ik wil je bij deze heel erg bedanken voor dit programma. Je hebt echt een hele fijne stem. Rustig, duidelijk en vriendelijk. Ik kan me er heel goed bij ontspannen. Ook erg fijn dat je mee ademt. Ik vergeet nogal eens te ademen dus jouw voorbeeld is erg helpend. Alle opnames heb ik minstens 1x herhaald, de meesten vaker.

In de teksten beschrijf je heel eenvoudig en helder waar ik eigenlijk zo vaak tegenaan loop! Gelukkig heb je hele fijne opnames gestuurd om me hierbij te helpen. Zo fijn. Ik ervaar na dit traject meer ruimte, zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam en de veel diepere verbinding met wie ik echt ben.

 

ღ "Het traject heeft me heel veel bijgebracht, ik geniet nog na. Ik heb de opnames gedurende de periode iedere dag beluisterd omdat het mij zo goed deed. Deze trajecten is echt iets wat je dient verder te zetten op dit moment, ze zijn ongelooflijk krachtig voor zij die aansluiten bij jouw energie. Gewoon super!"

 

ღ "De prachtige healing en de 'extra informatie' die je gaf, hebben mij keer op keer de herkenning en bevestiging gegeven.... om volledig te durven vertrouwen op dat wat is vanuit de overgave en verbinding met mijzelf. Ik kan op een steeds dieper niveau ontspannen en in Liefde en acceptatie zijn met dat wat is. 

Als vanzelf vult dan mijn wezen zich met hogere frequenties. En wauw! Wat is dat fijn! Dat is wie IK BEN.

Meestal lukt het mij om mijzelf te begeleiden, maar soms als het even 'pittig' is en er een 'zwaar stuk' voorbij komt, is het fijn om jouw healings/opnames te gebruiken. Dankbaar.....en zoveel meer.... Dat is wat ik ben."

Ik verdiep de verbinding met mijn Essentie

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland