Activeer je creatie en manifestatiekracht

Door Lea van der Eem, Helder BewustZijn, Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd


Wat zou het fijn zijn als jij het besef krijgt dat je jouw leven veel meer kunt vormgeven dan je nu beseft.

 

Ik dacht eerder ook dat ik mijn leven zelf had gekozen en vormgegeven. Pas nu zie ik dat ik veel meer vastzat in oude patronen, dan ik me bewust was. Het proces van afleggen van sluiers en loslaten wat niet bij me past is nog lang niet klaar, misschien kan en hoeft dat ook niet, maar ik ben wel heel blij met het leven dat ik inmiddels heb gecreëerd en nog verder aan het creëren en manifesteren ben. 

Ik voel me steeds krachtiger en vrijer. Het vertrouwen dat ik heb, nu ik toegang heb gekregen tot weten hoe ik mijn leven steeds meer vorm kan laten krijgen zoals het past bij wie ik diep van binnen ben, geeft een enorme boost aan energie en levensvreugde.

 

Wil jij ook door het verruimen van je bewustzijn en het verdiepen van de verbinding met jezelf, leren hoe je jouw energie, jouw gevoeligheid en jouw kracht kan leren gebruiken om jouw leven steeds meer te laten zijn zoals aansluit bij wie jij in wezen bent? 

 

Doe dan mee met het online vier weken programma:

Activeer je creatie en manifestatiekracht


Wat brengt dit traject jou?

 

 Je wordt dieper met jezelf verbonden en geaard in je lichaam.

 

 Sluiers rondom jouw creatie- en manifestatiekracht worden opgelicht.

 

 Oude energie en beperkend denken worden opgehelderd en opgeruimd.

 

 Je krijgt dieper, ervaringsgericht, inzicht in welke elementen jouw creatie- en manifestatievermogen vormgeven.

 

 Je ontvangt heling op aspecten die jouw creatie- en manifestatiestroom beperken.

 

 Je ontvangt activatie en integratie van geheelde innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie en hun samenwerking: een belangrijke basis voor jouw creatiekracht.

 

 Jouw creatie- en manifestatiekracht wordt geactiveerd.

"Bewustzijn is de basis van alle groei."

Wat houdt dit traject in?


Twee online groepshealings:

 

 Groepshealing 1  'Activatie en integratie geheelde innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie'.
Vrijdag 15 november om 20 uur.

 

 Groepshealing 2 'Activeer je creatie- & manifestatiekracht'.
Vrijdag 29 november om 20 uur.

 

Voor elke groepshealing ontvang je een speciaal daarvoor gemaakte audio opname die je kan luisteren tijdens de healing. Je ontvangt hiervoor dus twee aparte opnames.

Kan je niet op het tijdstip van de healing? Dan kan je de opname op je eigen moment luisteren.

 

Na elke healing ontvang je een nabesprekingsmail met verdiepende inzichten en uitleg over wat er tijdens de healing op energieniveau is gebeurd.

 

Zes audio opnames:

 

Elke audio opname werkt een aspect voor het activeren van jouw creatie- & manifestatiekracht verder uit.

De opnames duren 15-30 minuten en kan je op je eigen moment kan luisteren.  Deze opnames zijn nieuw, speciaal gemaakt voor dit programma en in energie helemaal afgestemd op het activeren van jouw creatie/manifestatiekracht.

De thema's van de opnames zijn:

 

 Verdiepen verbinding met jezelf.

 

 Opruimen oude energie en beperkend denken (die jouw creatie- en manifestatiestroom blokkeren): loslaten wat niet bij je past.

 

 Je lichaam leren gebruiken om energie te aarden, als basis om energie vorm te laten krijgen.

 

 Stappen leren nemen vanuit verbinding met jezelf en jouw natuurlijke stroom & checken en in beheer nemen van deze verbinding.

 

 Loslaten van moeten, doelen en presteren, aanwezig blijven in je lichaam en spelen met energie.

 

 Overgave en je laten leiden door jouw innerlijke leiding / hoger zelf. Deze heeft een groter overzicht dan jij als mens op aarde en geeft jou aanwijzingen voor kleine stapjes die uiteindelijk leiden naar jouw 'hogere doel'.

 

Omdat ik werk vanuit de energie van het moment, kan het zijn dat er kleine wijzigingen in de thema's komen.

 

 Bij elke opname ontvang je geschreven verdiepende uitleg met korte tips en 'opdrachten'.

 

 Alle audio opnames en teksten zijn onbeperkt toegankelijk, ook na dit programma.

Door: Lea van der Eem, Spiritueel psycholoog & Gids bij ontwaken in de nieuwe tijd

 

Wanneer: Het programma start op vrijdag 1 november. Dan ontvang je de mail met de eerste uitleg en audio opname. Om de paar 4/5 dagen ontvang je een mail met de volgende opname en uitleg.

De eerste groepshealing is op vrijdag 15 november om 20 uur. De tweede groepshealing, die tevens het programma sluit, is op vrijdag 29 november om 20 uur. Mocht je op deze tijdstippen niet kunnen, dan is het mogelijk om de opname op je eigen moment te luisteren. De ervaring leert dat je, door de opname te luisteren, gewoon toegang krijgt tot de energie van de healing.

 

Waar: Thuis op je eigen fijne plek.

Prijs: € 111,- 

Als je de kans hebt om ook aan het online programma 'Verdiep de verbinding met je essentie' mee te doen, dan geeft dat een fijne en mooie basis voor dit traject.Wil jij ook meedoen aan het vier weken programma  'Verdiep de verbinding met je essentie' van 12 september tot 10 oktober dan ontvang je korting en betaal je voor de 2 programma's samen € 199,- i.p.v. € 222,-.

Wil je deelnemen aan dit programma?


Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan eerst op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Het is belangrijk om, nadat de betaling is afgerond, te klikken op de knop 'betaling bevestigen'. Dan kom je weer terug op deze website. Daar vul je je naam en e-mailadres in en vervolgens klik je op de knop 'aanmelden'. Pas dan kom je op de deelnemerslijst van deze healing. Na aanmelding ontvang je direct een bevestigingsmail. Ontvang je deze bevestigingsmail niet in je mailbox of spam, neem dan even contact met mij op. 


Ik wil graag meedoen met 'Activeer je creatie- & manifestatiekracht'

Ik wil graag meedoen met 'Activeer je creatie- en manifestatiekracht'

en 'Verdiep de verbinding met je essentie'


Ervaringen van deelnemers aan eerdere online trajecten:

 

 "Lieve Lea, dank voor je liefdevolle en krachtige input van de afgelopen vier weken!"

 

 "Ik ben je zéér dankbaar. Ik voel me enorm gesteund door hetgeen je brengt met de healings en je uiterst heldere omschrijving in de nabesprekingsmails. Het is één en al herkenning. Het werkt ook na de healings enorm door en brengt me tot diepere inzichten, rust en stilte."

 

 "Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw healings hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

 "Door mee te doen aan het traject “Verhoog je trillingsfrequentie” zijn er binnen in mezelf diepere antwoorden en waardevolle wijsheden ontstaan."

 

 "Ik wil je bij deze heel erg bedanken voor dit programma. Je hebt echt een hele fijne stem. Rustig, duidelijk en vriendelijk. Ik kan me er heel goed bij ontspannen. Ook erg fijn dat je mee ademt. Ik vergeet nogal eens te ademen dus jouw voorbeeld is erg helpend. Alle opnames heb ik minstens 1x herhaald, de meesten vaker. De grootste eyeopener voor mij was ruimte blijven innemen juist als je iets voelt wat je niet fijn vindt. Je beschrijft hier zo eenvoudig en helder waar ik eigenlijk zo vaak tegenaan loop! Ik ben introvert en hsp en ik streef eigenlijk altijd harmonie na. Confrontaties ga ik zoveel mogelijk uit de weg. Nu begrijp ik hoe ik andere mensen en hun energie zelf eigenlijk de ruimte heb gegeven, door mezelf terug te trekken. Gelukkig heb je hele fijne opnames gestuurd om me hierbij te helpen. Zo fijn. Ik ervaar na dit traject meer ruimte, zowel in mijn hoofd als in mijn lichaam."

 

 "Het is bijna niet te omschrijven wat er de laatste maanden is gebeurd na jouw programma en de donderdagavond healings. Ben diepe pijnen, angsten en andere emoties doorgegaan na het loslaten van mijn grote liefde een paar maanden geleden. Wat er nu voor in de plaats komt is vrede, rust, vertrouwen en een liefde die bijna niet te omvatten is. Ik krijg stukje bij beetje mezelf terug en ben daar zo ongelofelijk dankbaar voor."

 

 "Het traject heeft me heel veel bijgebracht, ik geniet nog na. Ik heb de opnames gedurende de periode iedere dag beluisterd omdat het mij zo goed deed.  Ik zal dit beluisteren zeker behouden tot er zich iets nieuws dient te integreren. Ik wil je van harte bedanken voor je energie. Deze trajecten is echt iets wat je dient verder te zetten op dit moment, ze zijn ongelooflijk krachtig voor zij die aansluiten bij jouw energie. Gewoon super!"

 

 "De prachtige healingen en de 'extra informatie' die je gaf, hebben mij keer op keer de herkenning en bevestiging gegeven.... om volledig te durven vertrouwen op dat wat is vanuit de overgave en verbinding met mijzelf. Ik kan op een steeds dieper niveau ontspannen en in Liefde en acceptatie zijn met dat wat is.  Als vanzelf vult dan mijn wezen zich met hogere frequenties. En wauw! Wat is dat fijn! Dat is wie IK BEN. Meestal lukt het mij om mijzelf te begeleiden, maar soms als het even 'pittig' is en er een 'zwaar stuk' voorbij komt, is het fijn om jouw healings/opnames te gebruiken. Dankbaar.....en zoveel meer.... Dat is wat ik ben."

Ik wil graag meedoen met 'Activeer je creatie- & manifestatiekracht'

Ik wil graag meedoen met 'Activeer je creatie- en manifestatiekracht'

en 'Verdiep de verbinding met je essentie'

Maak kennis met Lea