Online healing programma's

Verdiep de verbinding met je essentie

12 september tot 10 oktober


De verbinding met jezelf is de basis van ALLE andere aspecten in je leven. Alle 'problemen' die jij in je leven ervaart, weerspiegelen in feite de plekken in jezelf waar jij (nog) niet aanwezig bent en bieden daardoor een mogelijkheid om dieper in jezelf te gaan.

 

Het is jouw missie in dit leven op aarde om je steeds dieper te verbinden met jouw essentie. Zo kan jij jouw energie, jouw licht en jouw talenten op aarde brengen.

Activeer je creatie en manifestatiekracht

1 november tot 29 november


Wat zou het fijn zijn als jij het besef krijgt dat je jouw leven veel meer kunt vormgeven dan je nu beseft.

Wil jij ook door het verruimen van je bewustzijn en het verdiepen van de verbinding met jezelf, leren hoe je jouw energie, jouw gevoeligheid en jouw kracht kan leren gebruiken om jouw leven steeds meer te laten zijn zoals aansluit bij wie jij in wezen bent? 


Openen om te kunnen ontvangen

Gevoelige mensen zijn van nature gewend om vooral afgestemd te zijn op wat hun omgeving nodig heeft en dat te geven. Als je je gaat ontwikkelen kom je tot het besef dat je teveel geeft of jezelf weggeeft en dat er een disbalans is tussen geven en ontvangen.

 

Je mag leren om meer te ontvangen om zo het evenwicht te herstellen en jezelf weer te vullen.

 

Wil jij je bewust worden van die oude patronen, om ze vervolgens te kunnen transformeren? Wil jij geopend worden om meer te kunnen ontvangen wat jou voedt en steunt in jouw groei en ontwikkeling, en waarvan jij gaat bloeien?