Meditatie

Gouden Straal van genezing, Citrien meditatie

Wendy Gillissen

 

In deze helende meditatie verbinden we ons met de zonnige gouden frequentie van genezing en zelfvertrouwen, om onszelf even helemaal in het zonnetje te zetten. Hierbij wordt een citrien trans-channeler kwarts (dow kristal) gebruikt voor ondersteuning. We gebruiken de gouden lichtfrequenties om zoveel mogelijk te helen wat er geheeld kan worden en doen tevens een korte oefening om energieën van anderen los te laten en die van onszelf terug te halen.

Kenmerken: genezing, gezondheid, gouden straal, vreugde en zelfvertrouwen.

NB voor deze meditatie heb je alleen maar een rustige plek nodig om te zitten en 12 minuten waarin je niet gestoord wordt. Wendy levert het kristal ;-).

❤ Deze meditatie duurt ongeveer 12 minuten.

 

Bestellen

 

De bijdrage van deze opname is € 12,50 en je ontvangt hem direct na je bestelling.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

* Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Meditatie van de Gouden Straal