Helende Meditatie

Geld

Wendy Gillissen


Geld is een beladen onderwerp in onze maatschappij. Vaak hebben we belemmerende overtuigingen en ideeën over geld, die ons vermogen overvloed te manifesteren in de weg staan. Deze stammen vaak uit onze jeugd of vorige levens.

In deze helende meditatie onderzoeken we welke beperkende overtuigingen je nog hebt op het thema ‘’geld’’. Tevens doen we een meditatie op de voor jou belangrijkste negatieve overtuiging om de oorsprong ervan op te sporen en de overtuiging op te lossen. Om jouw verbinding met geld te helen maken we verbinding met de oorspronkelijke weldadige energie van overvloed, die ons geboorterecht is en passen deze toe voor genezing en transformatie.

Kenmerken: genezing, overvloed, geld

NB voor deze meditatie heb je alleen maar een rustige plek nodig om te zitten en 25 minuten waarin je niet gestoord wordt.


❤ Deze meditatie duurt ongeveer 25 minuten.

 

Bestellen

 

De bijdrage van deze opname is € 15,00 en je ontvangt hem direct na je bestelling.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

* Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Helende Meditatie Geld

Lees het artikel van Wendy

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland