Meditatie

Leven vanuit je hart

Gerrit Gielen


  December deal € 11,-


In de hemelse sfeer is het leven vanuit het hart als vanzelfsprekend. Maar hier op aarde leven de meeste mensen niet vanuit het hart maar worden geleefd vanuit de angst. Angst trekt ons naar de toekomst. We maken het leven moeilijk door vanuit angst te leven. 

Het klinkt simpel, het leven vanuit je hart. Maar wat betekent het precies en hoe doe je dat? Het vertrouwen in het Universum en het zijn in het nu moment?

❤ Deze opname duurt ongeveer 18 minuten.

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

* Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Leven vanuit je hart


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland