Geleide meditatie

Leven vanuit je hart

❥ Gerrit Gielen


In de hemelse sfeer is het leven vanuit het hart als vanzelfsprekend. Maar hier op aarde leven de meeste mensen niet vanuit het hart maar worden geleefd vanuit de angst. Angst trekt ons naar de toekomst. We maken het leven moeilijk door vanuit angst te leven. 

Het klinkt simpel, het leven vanuit je hart. Maar wat betekent het precies en hoe doe je dat? Het vertrouwen in het Universum en het zijn in het nu moment?

❤ Deze opname duurt ongeveer 18 minuten.

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is nu € 11,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Belangrijk

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

❥ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Leven vanuit je hart

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland