Meditatie

Je ziel voeden, voeding voor de ziel.

Gerrit Gielen

We geven voeding aan ons lichaam, door te eten, door te drinken. We geven ook voeding aan ons verstand door bijvoorbeeld iets nieuws te leren. 

Wat is voeding voor de ziel? En waarmee voeden wij onze ziel? Het herstellen van het contact met onze ziel, de bron van eenheid, die alle tijd en ruimte en mannelijk en vrouwelijk overstijgt, is voeding voor de ziel.

Voor veel bewuste mensen is het zeer belangrijk om regelmatig tijd te besteden aan het voeden van de ziel. De tijd nemen voor jezelf, de tijd nemen om je terug te kunnen trekken en rust te nemen, is voeding voor de ziel.

In deze wereld is tijd een schaars goed. Er ligt vaak veel druk op jezelf,  je ´´moet van alles doen´´. Het niets doen wordt vaak beschouwd als een slechte zaak, maar juist in het niets doen, in het nu, voeden we onze ziel. 

Gerrit nodigt je uit tijdens deze geleide meditatie, om jezelf open te stellen voor de voeding voor je ziel. 

❤ Deze opname duurt ongeveer 15 minuten.

 

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

* Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Je ziel voeden


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland