Meditatie

Drie stappen op weg naar heelwording

Gerrit Gielen

.

Innerlijke heelwording bestaat uit drie stappen.

Stap één is voelen. Heel veel dingen voelen we niet omdat we ze onderdrukken. We hebben de neiging om onszelf aan te passen aan de omringende wereld en ons te conformeren aan de daar bestaande ideeën. Een man zal vaak gevoelens die met zijn vrouwelijk kant te maken hebben onderdrukken, een vrouw gevoelens die met haar mannelijke verbonden zijn.

Stap twee, geef aan al die onderdrukte gevoelens de ruimte. Ze mogen er zijn. Vecht er niet langer tegen, geef ze alle ruimte.

Stap drie is liefde. Stuur liefde naar al de verborgen delen van jezelf. Liefde is de sleutel om alle donkere verdrongen energieën in jezelf, die je soms zo dwars kunnen zitten, te integreren.

In de geleide meditatie die volgt na een inleiding neemt Gerrit je aan mee naar die verdrongen gevoelens. Je leert hoe ze ruimte te geven en ze met een liefdevol bewustzijn te omringen. 

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is nu met korting voor € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

 

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland