Meditatie

Dieren en Engelen
Gerrit Gielen

Wij zijn mensen. Maar wat is een mens eigenlijk? Klopt ons begrip van wat een mens is eigenlijk wel? Beperken we ons bewustzijn niet omdat we het hokje “mens” waarin we onszelf indelen, eigenlijk veel te eng maken?

In deze opname legt Gerrit eerst uit dat een mens veel meer is dan het mentale wezen dat we ons in het algemeen bij een mens voorstellen. De mens is een samensmelting van dier en engel; wij omvatten beiden, en beiden zijn gelijkwaardig.

Het dier in ons hebben we nodig om ons te verbinden met het hier en nu, en de aarde met al haar levende wezens. De engel in ons zorgt voor de verbinding met de kosmos en de bron.

In de geleide meditatie helpt Gerrit ons het contact met deze beide delen weer te herstellen. Hierdoor ontstaat een bewustzijnsgroei die ons enerzijds dieper verbindt met de aarde, anderzijds het contact met de bron herstelt.

Het werkelijk ja zeggen tegen zowel het dier als de engel in ons, het ervaren dat deze twee krachten gelijkwaardig zijn, is wat ons werkelijk tot mens maakt..

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland