Geleide meditatie

Contact maken met je innerlijk kind

❥ Gerrit Gielen


Ons innerlijk kind is enorm belangrijk voor ons. Als het niet gelukkig is, zijn wij ongelukkig. Als dit kind niet vrijuit kan leven en spelen, voelen wij ons beknot.

Als volwassenen hebben wij allerlei ideeën en angsten verinnerlijkt die het kind in ons onderdrukken. Toen we jong waren botste de levenslust van het kind dat we waren met de verwachtingen van onze ouders en de samenleving . En dus moesten we opgevoed worden; veranderd worden in een verantwoordelijke (lees angstige) volwassene die zich helemaal heeft aangepast aan de energieën van deze samenleving. Een volwassene die helemaal vervreemd is van het kind in zich. 

Maar wat is dit kind in ons precies? Hoe krijgen we er contact mee? Hoe kunnen we dit kind helen en weer vrijuit laten leven en spelen? Hoe leren we dit lief te hebben? Hoe kunnen we zelf weer gaan genieten van het ongedwongen levensgeluk van dit kind?

In deze geleide meditatie legt Gerrit stap voor stap uit hoe dit moet. Je wordt aan de hand meegenomen op een innerlijke reis die eindigt in een mooie liefdevolle ontmoeting met je innerlijke kind. Een heerlijk bewustwordingsproces.

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is nu € 11,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Belangrijk

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

❥ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Contact maken met je innerlijke kind

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland