Healing

Verlicht je 'moeder zijn'

Lea van der Eem


Rondom het thema moeder-zijn liggen nog veel oude programmeringen opgeslagen. Met diepe sporen, gelegd door vele vrouwen èn mannen voor ons. Ondanks al het innerlijke werk dat wij hebben verricht, dragen wij hier nog meer van mee, dan wij ons vaak bewust zijn.

Het idee eerst voor anderen te moeten zorgen, meegaand en flexibel moeten zijn, een goede moeder willen zijn, denken altijd beschikbaar te moeten zijn, je best doen, teveel geven, je grenzen over laten gaan, gevoelens van onzekerheid en schuld zijn thema's die elke gevoelige moeder wel kent.

We leven in een tijd waarin alle oude waarheden en patronen in ons bewustzijn komen. Steeds meer zien wij door de sluiers heen en krijgen we de mogelijkheid door onze eigen ogen te kijken, vanuit verbinding met een hogere waarheid.

Ook de oude energie die nog verbonden is aan moeder-zijn, energie die ons beperkt, klein en gevangen houdt, en die diep in onze cellen en energie ligt opgeslagen, mag worden opgeruimd. We mogen loskomen uit de oude patronen, inclusief de slachtofferenergie. Alles wat ons niet langer dient en wat niet past binnen onze hogere waarheid, mag worden losgelaten. Dit gaat stapje voor stapje, steeds een laagje dieper.

Het is tijd om nieuwe wegen te ontdekken èn bewandelen als moeder en nieuwe waarheden rondom moeder-zijn te activeren. Waarheden met een ruimer bewustzijn en meer licht, liefde, ruimte, vrijheid en vertrouwen bevattend.

In de nieuwe tijd mogen we onszelf zijn, met al ons licht, ook als moeder!

Tijdens de healing laten we oude energie rondom moeder-zijn los en verwelkomen we samen de moeder - in - de - nieuwe - tijd energie.

Welke oude energie rondom het moederschap leeft in jou / jouw familie, die jij wil loslaten? Welke energie, woorden en waarheid zijn voor jou meer passend als gevoelige lichtwerker- moeder in de nieuwe tijd?

 

De opname duurt ongeveer 64 minuten.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 20,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

 

Ervaringen van deelnemers


"Wat een mooie en bijzondere healing was dit. Ik ervaarde een sterk, warm en beschermend veld waarin een draaikolk van dna, groene blauwe kleuren zorgden voor een enorm zwaar gevoel. Het maakte plaats voor sterke ondersteunde liefde en een verspreiding van heel veel helder wit licht met lichte zachte blauwe begrenzing. Heel veel gapen tijdens de healing en een fijne rustige nacht daarna."

 

"Bedankt voor deze mooie healing.  Jouw stem is ontzettend prettig om naar te luisteren en ik kreeg meteen het gevoel dat het veilig was om in deze healing ‘mee te gaan’.  Jouw hoorbare adem vond ik ook prettig, die kon ik mooi volgen daardoor.

 

''Ontzettend mooi om herinnerd te worden aan een thema dat nu veel naar voren komt bij mij : terug naar de verbinding met mezelf, terug naar intuïtie en dat dat de sleutel is tot een verlicht moeder zijn."

 

"Ik heb een heerlijke rustgevende warmte gevoeld in mijn buik en bekken, omhult met liefde en licht.

 

Ervarend als een zeer hoge trilling waarin ik alleen maar kon voelen (ZIJN), ik kon me niet meer bewegen en ik geloof dat ik ook even weg ben geweest.

 

Openend als een bloem aan de voorkant in al mijn chakra's, mijn heilige ruimte afgebakend als een cocon om mij heen (goede tip met die bloemen of kristallen!). Mijn Licht straalde prachtig als een Bron van Licht uit al mijn cellen, van binnenuit naar buiten, alle donkere en zware energieën kwamen liefdevol, zonder oordeel naar buiten."

 

"Wat een bijzondere healing Lea, dankjewel."

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland