Lichtactivatie van het Hart(chakra) Verlicht je Hart

Lea van der Eem

 

Je hart heeft in je mens-zijn veel pijnlijke ervaringen opgedaan. Veel harten hebben zich gesloten en dragen nog steeds de pijn van deze ervaringen met zich mee. De ruimte in je hart voor het licht en liefde van jouw wezen is lange tijd beperkt geweest en de energiestroom van hartenergie is verzwakt geraakt.

 

Gelukkig kunnen door de grote groei in bewustzijn en het ophogen van de energiefrequenties, harten weer worden geopend, kan oude energie worden vrijgelaten en steeds meer van je oorspronkelijke licht in je hart gedragen worden.

 

Tijdens deze lichtactivatie van het hart(chakra) worden de oorspronkelijke licht en liefde in jouw hart verder geactiveerd en de energie kan weer vrijer stromen. Je hart ontvangt frequentie-ophogingen en de bronenergie van jouw wezen wordt dieper in je fysieke en energetische hart geaard.

 

Als je leeft met meer licht, liefde en bewustzijn in je hart en van daaruit kijkt naar jezelf als mens en naar andere mensen en situaties, zie je hetzelfde letterlijk in een ander licht. Sluiers worden opgelicht. Deze opheldering gaat voor een grote shift in bewustzijn zorgen en is de basis van verdere innerlijke groei.

 

Naast dat je de lichtactivatie ontvangt, leer je tegelijkertijd jouw bewustzijn en energie te gebruiken om je af te stemmen op en openen voor hogere lichtfrequenties en deze in je lichaam te 'bevatten'.

 

Je wordt tijdens deze lichtactivatie begeleid door Lea en de lichtwereld. De activatie biedt een diepgaande ondersteuning voor jouw proces en verdere ontwikkeling. Ze brengt aarding, bewustzijn, licht en inzicht en werkt tot enkele weken door.

 

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is € 17,50 en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

❤ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Lichtactivatie van het Hart(chakra) Verlicht je hart

 

Enkele ervaring van deelnemers


"Ik vond de activatie heel fijn. Voelde veel warmte en liefde. Ik heb een diepe rust ervaren en heb me heel bewust door jouw stem laten leiden en ervaren wat er gebeurde.  Ik heb heel veel meditaties gedaan en Webinars gevolgd maar zoals deze had ik nog niet ervaren. Heel bijzonder en mooi vind ik het. Dank je wel. "

 

"Vanaf de eerste seconden veel verdriet, veel tranen maar het was oké. Het was niet zwaar, het mocht er zijn. Op sommige momenten een overweldigend gevoel, een warme golf van energie en liefde door mijn hart en lichaam. Maar ook serene rust. Wat me het meest is bijgebleven; ik sta in mijn hart, zo groot en zo wit en licht, ik kijk omhoog en de ruimte is oneindig groot. ik sta daar nog net niet te juichen. Zo bijzonder…. Dank, dank, dank." 

 

"Bedankt voor je mooie sessie gisteren. Het heeft voor mij weer enorm geopend."

 

"Dank voor deze activatie die bij mij de diepere lagen heeft aangeraakt. Ik heb heel veel ruimte en lichtheid ervaren en een diepere verbinding / vertrouwen. Heel fijn!"

 

"Was heel bijzonder. Voel me ruimer, lichter en vrijer."

Lichtactivatie van het Hart(chakra) Verlicht je hart


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland