Healing

Verlicht je buik

Lea van der Eem


Elk aspect van jouw leven wordt lichter, als je meer gaat leven vanuit de verbinding met wie jij in wezen bent.

De ingang voor die verbinding ligt in je buik. Maar daar liggen tegelijkertijd oude pijn en spanningen opgeslagen, waardoor het moeilijk is om hier dieper naar binnen te gaan. Onze buiken hebben veel liefde, aandacht en warme aanwezigheid nodig.

Zo worden oude wonden geheeld.

 

Wij dragen veel donkere, onbewuste energie in onze buiken met ons mee. Energie die we hebben overgenomen van onze omgeving in dit leven, vorige levens, uit familie- en ook collectieve velden. Wat wij voelen in onze buik is groot en zeker niet alleen van onszelf. 

Om verder te kunnen komen op jouw pad van het ontwikkelen van je bewustzijn is het belangrijk om af te dalen in je buikgebied en daar meer licht te laten schijnen.

Zo worden niet alleen oude wonden geheeld, maar creëer jij tegelijkertijd de veilige, stevige basis waar je zo naar verlangt.

Je hoeft hiervoor niet buiten jezelf te zoeken. Het zit in jou, daar in je buik.

Tijdens de healing word je op liefdevolle en duidelijke wijze via woorden en in energie begeleid om licht, liefde en aanwezigheid in het buikgebied te brengen. We verbinden we ons in dit proces en activeren een pad voor vele anderen.

 

Deze opname is het vervolg op en een verdieping van de healing 'Verbinding met je buik'. 

 

De opname duurt 66 minuten. 

 

Bestellen

 

De prijs van deze opname is € 19,50 en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen/afronden'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname direct op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Verlicht je buik

 

Ervaringen van deelnemers aan de healing:

 

   "Ik kan nog geen woorden geven aan hetgeen er allemaal in me gebeurt na de healing.  Alleen dat ik je erg dankbaar ben en voel dat het veel in me teweeg brengt . In MIJN buik. Hij krijgt veel meer aandacht nu. Het doet me goed alles in alle rust verder in te laten dalen, en dat de tijd te geven, het nog meer in mijn lijf te gaan wonen. Nóg meer thuiskomen in mezelf. Het ontroert me wederom."

   "Heel HARTelijk dank voor de krachtige healing. Ik heb veel ervaren. Fysiek.  Ik werd overvallen door veel voelbare neerdalende rust, eerst in mijn hoofd. Het gevoel dat ik zou kunnen slapen, wat niet gebeurde. Wel zakte ik af naar diepe ontspanning en ander laag van bewustzijn. Mijn hele onderbuik rondom mijn navel warmde op. De warmte breidde zich steeds meer uit, heel aangenaam. Ook naar boven mijn borstkas in en richting mijn rug."

   "Deze opname heeft mij super goed gedaan. Ik voel dat er echt "stukken van pijn en verdriet" zijn opgeruimd en dat ik meer kan voelen in mijn buik/onderbuik. Ik voelde enorm intens en even had ik een heftige krachtige pijn aan de linker kant in mijn onderbuik. De pijn ging over naar zachtere pijn en verdween. Ik weet dat er nog meer opgeruimd kan worden en ik ga de opname vaker luisteren."

   "Dank je wel voor jouw liefdevolle steun en stem..... fijn dat jij er bent! Jouw healings zijn voor mij een grote steun in het moeilijke proces dat ik doormaak. Ik ontvang telkens opnieuw kracht en vertrouwen."

 

Verlicht je buik

4 - 4 - 4 Lichtactivatie: Upgrades voor je hart

Vanavond zaterdag 4 april om 20:00 uur Lea van der Eem

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland