Healing

Verdiep de verbinding met je Essentie

Lea van der Eem


Vele aardse levens lang heb jij de energie van je buitenwereld overgenomen en bent die gaan dragen. Lagen van spanning, verharding, afgeslotenheid, angst, pijn, verdriet, boosheid, onmacht, verwarring, twijfel en onzekerheid hebben zich om jouw essentie-energie heen gevormd. 

In deze bijzondere transformatietijd heb je de mogelijkheid om je weer te herinneren wie jij diep van binnen bent.

Daarvoor is het nodig dat alle 3D-lagen die jouw ware energie bedekken, in je bewustzijn komen.

Laagje voor laagje worden deze energieën, die niet bij jou horen, blootgelegd en afgepeld. Zo kom je steeds dichter bij jouw zuivere energie.

Door de enorme groei in bewustzijn kunnen we steeds dieper in onszelf afdalen en komen we daar waar de oude energie lang opgeslagen is geweest en stevig is ingekapseld. Het is een enorm proces om dit vezeltje voor vezeltje te ontwarren en los te maken.

Ook wordt de laag waar oordelen liggen opgeslagen diepgaand aangeraakt. Oordelen die mensen die je nabij waren, bijvoorbeeld een partner of ouder, over jou hebben gedacht of uitgesproken en die jij in je energie met je mee bent gaan dragen. Dit heeft de verbinding met je Zelf en jouw innerlijke waarheid vertroebeld.

Oordelen komen voort uit onbegrip en niet kunnen zien wie jij werkelijk bent en zijn naar buiten geprojecteerde, dus niet in eigen beheer genomen, innerlijke pijn. Jij denkt misschien dat de oordelen jou pijn deden en dat het dus jouw pijn is. Maar in feite heb jij als gevoelig mens de pijn en het gevoel van afgescheiden zijn, van de ander aangevoeld, op een diepere laag dan waartoe de ander in staat was. Je hebt deze energie overgenomen in jouw systeem en bent dit energetisch gaan dragen. Je bent hierdoor bij jezelf vandaan gegaan, hebt de verbinding met jouw kern laten vertroebelen en daarom is  het jouw pijn geworden. Vanwege de afscheiding van je ware zelf.

Deze oordelen, onbegrip en pijn worden deze weken in jou aangeraakt en open gemaakt. Zo kan het zijn dat je opeens de oordelen van bijvoorbeeld je moeder ‘hoort, ziet of voelt’ over dingen die jij in het verleden hebt gemaakt, over hoe jij bent of keuzes die je nu maakt. Het kan zijn dat je dit merkt in contact met je moeder, maar ook dat het alleen een innerlijk proces is. Die oordelen liggen namelijk diep in jou opgeslagen.

Of je merkt dat je nog wordt beïnvloed door de oordelen van een partner met wie je allang niet meer samen bent, terwijl je dacht hier allang klaar mee te zijn. 

Belangrijk is dat het bewustzijn nu zo is gegroeid, dat ook die diepe, pijnlijke, vastzittende lagen aan de oppervlakte kunnen komen en in het licht mogen worden gezet.

Zo kunnen ze worden getransformeerd en komt er ruimte om je meer en meer te verbinden met je essentie-energie, jezelf te helen (heel te laten worden) en vanuit die verbinding te leven.

Door allemaal ons stukje essentie-energie bij te dragen, creëren we samen stapje voor stapje de hemel op aarde.

De opname 'Verdiep de verbinding met je Essentie' duurt 56 minuten.

 

Bestellen: 

 

Deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Verdiep de verbinding met je Essentie


Ervaringen van deelnemers

❤ 
"Sommige healings voelen fijn of goed, andere zijn echt een mooi geschenk op het juiste moment, zo ook deze. Tijdens het openen van de energielagen en het opruimen van oude energie vielen er meteen lasten van mijn lichaam, ik voelde me licht worden en tegelijk 'zakken' in mijn lichaam. Aan het einde van de healing was alle donkere energie opgeruimd. Mijn innerlijke lichtbol was schoon met wit licht en straalde een mooie fonkeling uit. Licht was overal in mijn lichaam. Ik voelde een grote liefde en warmte in mijn hele lijf."

 

❤ "Wat een fijne healing. Deze opname mag ik de komende weken vaker gaan luisteren. Ik voel nu veel meer ruimte in mijn bekken, mijn voeten verankerd in de grond en het hartgebied ruimer..."

 

❤ "Dank je wel voor deze healing. Het was een mooie healing en ook eentje waarbij ik veel tranen heb gelaten en dus veel heb kunnen loslaten."

 

❤ "Ik heb tijdens de healing veel energie gevoeld in mijn buik/ bekkengebied, laag in mijn onderrug is er veel losgelaten d.m.v. golven van tintelingen, stromend energie, warmte en pulserende bewegingen. De dag na de healing stond ik op met een gevoel van blijdschap en het geeft me nog meer stimulans om de dingen te doen waar ik al mee bezig ben."

Verdiep de verbinding met je Essentie

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland