Lichtactivatie Upgrades voor je Hart

❥ Lea van der Eem

Als er iets is dat op dit moment van ons gevraagd wordt, dan is het om te kijken naar wat er gebeurt in de wereld vanuit een hartgedragen bewustzijn. 

 

Je wordt losgemaakt van dagelijkse patronen en kan je focussen op en bewust worden van wat echt belangrijk is: het laten toenemen van licht en aanwezigheid in je hart.

Je kan het licht in je hart makkelijker blijven voelen in je dagelijkse leven, ook als bij de mensen in jouw omgeving deze verbinding nog minder sterk aanwezig is.

Tijdens deze activatie ontvang je frequentie-ophogingen die het licht in je hart op weer diepere lagen in je bewustzijn brengt. Daarbij veranker je dit licht in jouw lichaam en het energieveld van de aarde. Je kan het licht in je hart makkelijker blijven voelen in je dagelijkse leven, ook als bij de mensen in jouw omgeving deze verbinding nog minder sterk aanwezig is."

 Meer achtergrond informatie lees je in het artikel '2020, het lichter maken van je hart'.


Door de opname te luisteren krijg je toegang tot de energie van deze activatie. 

Deze activatie is het vervolg op de activatie Verlicht je hart. Je kan 'Upgrades voor je hart' op zich luisteren, maar je kan ook eerst 'Verlicht je hart' luisteren als je dat fijner vindt. 

Deze opname duurt 57 minuten.

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is afgeprijsd van € 14,44 naar € 11,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Belangrijk

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

◈ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 

Lichtactivatie Upgrades voor je hart

Ervaringen van deelnemers 


❥ "Dank wederom voor deze prachtige healing. Ik heb hem deze week een paar keer beluisterd! En steeds voel ik dat er een laagje van het hartgebied afgaat. Voelde enorm veel licht, telkens weer en ook veel aanwezigheid van lichtwezens. "

 

❥ "Het was diep, oude stukken kwamen aan het licht. Intens gehuild. En aan het eind een nieuwe dimensie van het kosmisch hart ervaren. "

 

❥ "Wauw, wat werken je licht activatie's diep voor mij! Diep verdriet werd geraakt en kon naar buiten komen.": 

 

❥ "Wat een bijzondere lichtactivatie heb ik gisteravond mee mogen maken."

 

❥ "Ik vond de activatie heel fijn. Voelde veel warmte en liefde. Ik heb een diepe rust ervaren en heb me heel bewust door jouw stem laten leiden en ervaren wat er gebeurde. 

❥ "Ik heb heel veel meditaties gedaan en Webinars gevolgd maar zoals deze had ik nog niet ervaren. Heel bijzonder en mooi vind ik het. Dank je wel. "

  

❥ "Dank voor deze activatie die bij mij de diepere lagen heeft aangeraakt. Ik heb heel veel ruimte en lichtheid ervaren en een diepere verbinding / vertrouwen. Heel fijn!"

 

❥ "Was heel bijzonder. Voel me ruimer, lichter en vrijer."

Lichtactivatie Upgrades voor je hart

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland