Healing

Overgave en het laten stromen van energie
Lea van der Eem

Deze audio opname is gemaakt van een online groepshealing die onderdeel is van de serie 'Aarden van de nieuwetijdsenergie'.

 

In deze bijzondere tijd komen diepe lagen van oud verdriet, pijn, boosheid en onmacht naar boven. Wij vinden deze gevoelens moeilijk en zijn gewend om ze uit de weg te gaan. We gaan in ons hoofd, sluiten ons af of gaan op een andere manier 'weg'. Alles om maar niet te hoeven voelen.

 

Maar het is juist de bedoeling om deze gevoelens te omarmen en welkom te heten, ze te doorvoelen en door ons heen laten stromen. Zo kunnen ze worden geheeld.

 

Maar hoe doe je dat?

 

In deze opname word je op zachte, maar duidelijke wijze begeleid om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Je wordt aan de hand genomen om ruimte te maken, je te openen en aanwezig te blijven, zodat alles in jou er mag zijn. Daardoor ontspan je en kan de energie die eerder zo vastzat, weer gaan stromen.  

 

Kernwoorden: ruimte geven, ontspannen, openen, onthechten, overgave, energie laten stromen.

 

De opname duurt 50 minuten. 

 

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Ervaringen van deelnemers:

 

“Sinds de healing voel ik meer ruimte en rust. Oude spanningen zijn losgelaten en ik land weer in mezelf. Ik voelde me lichter worden, alsof er een enorme last van mijn nek af werd gehaald. Ik ben dankbaar voor deze healing.”

 

"Wat heerlijk om zo uitgebreid de aandacht in mijn lichaam te brengen. Mijn energie ging volop stromen. Het fijne aan deze healing is dat het eigenlijk zo simpel is. Ik kan dit ook heel makkelijk zelf toepassen in mijn leven."

 

"Deze healing bracht mij terug in mijn lichaam, mijn kracht en in het vertrouwen in mezelf. Ik weet weer wat mijn pad is. Ook al is het moeilijk, ik weet nu weer: ik kan het wel."

 

“Wat voel ik me gesteund door deze healings. Zo fijn om jouw stem te kunnen volgen en dan te voelen wat het met me doet. Door de opname vaker te luisteren merk ik dat het dieper gaat en zoveel rust en ontspanning geeft. Dank je wel mooi mens.”

 

“Ik heb altijd zo veel deugd van jouw meditaties. Ik voelde tintelingen en zelfs een lichte pijn in mijn benen en voeten maar het voelde bevrijdend aan. Bij de nieuwe energie voelde ik een frisse bries over mij komen.”

 

“Dankjewel Lea! Ik vond het heel bijzonder en had dit zo nodig. Vanochtend ben ik steeds aan het puffen en zuchten :) om al die oude ballast te laten gaan. Ik merkte dat ik meer dan ooit bepaalde punten in mijn buikgebied kon openstellen, bevrijdend voelde het om daar eindelijk iets te voelen stromen.”

 

"Door deze healing heb ik al mijn stress los kunnen laten. Het voelt alsof er een deur is geopend naar een heel andere wereld. Een wereld van rust, gemak, vertrouwen, liefde, ruimte en vrijheid. Heel fijn! Dankjewel!".

 

“Echt niet normaal meer wat een effect je op me hebt zeg, wat een mooie healing was dat weer! Ik voel me veel lichter. Ik had veel stress en spanningen deze week, omdat ik te horen kreeg dat mijn baan gestopt zou worden. Tijdens deze healing kon ik zoals je zo mooi zei onthechten en alle spanningen gewoon door me heen laten stromen. Ze gaan niet weg en dat hoeft ook niet, maar ik hoef ze niet meer vast te houden door ze niet toe te willen laten...dat voelde erg goed. Ik voelde alles stromen, alsof je al mijn spanningen stuk voor stuk aanraakte en voelbaar maakte. Op het einde waren drie dingen voor mij belangrijk: Het loslaten in ontspanning, het open zetten en door laten stromen en het verbinden met het veld en vooral hier mijn eigen plek innemen. Ik zag een groot web van draden voor me, waar ieder zijn eigen web in mocht neerzetten. Ik hoef niet langs de draden van de ander te blijven lopen, maar mag een eigen web, krachtig maken.”

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland