Omgaan met pijn 


Veel voorkomende pijnthema's van lichtwerkers zijn: je niet welkom voelen, eenzaamheid, je niet gehoord, gezien en begrepen voelen en je afgewezen voelen om wie je bent als gevoelig en intuïtief mens.

Vanuit het grotere geheel gezien heb je die pijnlijke ervaringen niet voor niets opgedaan. Ze zijn onderdeel van het grotere plan van jouw ziel en welke thema's jij gedurende jouw "levens" op aarde uit wilde werken.

Toch is de eerste reactie van een mens op pijn over het algemeen: wegwezen! Bijna niemand heeft geleerd om op een goede manier om te gaan met pijn.

Maar in dit leven is het meer de bedoeling om weg te gaan van de pijn. Niet langer is het de bedoeling de pijn te ontvluchten door "uit je lichaam" te gaan, in je hoofd te gaan in allerlei verhalen (analyses, oplossingen, oorzaken of "schuldigen" aanwijzen) of om de pijn diep weggestopt te houden achter allerlei verharde lagen van spanning in je lichaam.
 

Nu is het tijd om de moed en kracht in jezelf te vinden om vanuit liefdevolle aandacht aanwezig te blijven bij de pijn die je voelt. Vanuit liefdevol aanwezig zijn kan er heling plaatsvinden.

 

Want helen is aanwezig zijn bij alles wat je voelt, contact maken met die plekken in jezelf die je eerder te eng vond om naartoe te gaan en stapje voor stapje terugkomen bij de plaatsen in jezelf waar je jouw energie had teruggetrokken. Heling is het brengen van bewustzijn, vertrouwen, licht, ruimte, liefde en helderheid op plaatsen waar deze eerder afwezig waren.

 

Vind jij het moeilijk om met je eigen pijn om te gaan en vind je het fijn om hierbij begeleiding te krijgen?

 

Luister dan naar de audio opname "Omgaan met pijn".

 Deze opname duurt ongeveer 37 minuten.


Ervaringen van deelnemers:


 '' Elke keer als ik meedoe met een healing van Lea brengt ervaar ik een diepere verbintenis met mijn lichaam. Dan besef je eigenlijk pas wat een weerstand er zit in je hoofd en in je lijf.

  "Bij Lea word ik me meer bewust van mijn lichaam en leer ik mijn gevoel te ervaren zonder te oordelen. Elke keer ontdek ik weer andere delen in mezelf waardoor ik gaande weg steeds beter, op mijn manier, in het leven sta. De begeleiding door Lea geeft mij; vertrouwen, rust, vreugde, kracht en inzicht."