Healing

Omgaan met Hoge Energie dagen

Lea van der Eem


De energie op aarde is aan het verschuiven van een lagere naar een hogere trillingsfrequentie. Deze overgang wordt wel de overgang naar de nieuwe tijd of van de derde naar de vijfde dimensie (en hoger) genoemd.

In stappen komt er nieuwe energie naar de aarde die de oude energie los trilt. Op sommige dagen komt er veel nieuwe energie jouw systeem binnen, op andere dagen is het rustiger. Soms komt er zoveel energie, dat het moeilijk te verwerken is voor jouw lichaam. Zij kent de nieuwe energie nog niet en heeft tijd nodig om deze te kunnen ontvangen en aarden. Je lichaam heeft tijd nodig om zich opnieuw af te stemmen.

 

Als je gevoelig bent, kan je o.a. het volgende ervaren op dit soort dagen: vermoeidheid, hoofdpijn, spanning rond keel, borst of middenrif, het gevoel het druk te hebben en over te lopen, stress, intense gevoelens, snel geïrriteerd, met rust gelaten willen worden, niet goed kunnen zakken in je lijf of aarden, enzovoorts.

 

Deze opname is fijn om te luisteren tijdens zo'n hoge energiedag. In de opname word je begeleid om al die binnenkomende energie te geleiden door je lichaam; om de energie te kanaliseren. Daardoor voelt de nieuwe energie niet langer als chaotisch en onrustig. Door je lichaam als kanaal te gebruiken, verbind je je met je lijf. Je raakt meer geaard. Tegelijkertijd word je verbonden met je innerlijke rust en stevigheid.

 

De opname duurt 38 minuten. 

 

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 

 

Ervaringen van deelnemers:

 "Heel fijn om te doen. Ik werd er letterlijk licht en blij van. De energie stroomde goed."

 

 "Door het luisteren van deze opname voel ik beter hoe ik om kan gaan met de grote hoeveelheid energie die ik voel op sommige dagen. Daardoor kan ik het beter aan en is het minder zwaar."

 

 "Deze opname brengt me echt in mijn lichaam. Ik heb ervaren hoe ik mijn lichaam kan ontspannen en gebruiken als er veel energie 'binnenkomt'. Heel waardevol, dankjewel!'

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland