Healing

Mild zijn voor jezelf


Ben jij je bewust hoe vaak jij "streng" bent voor jezelf? Door over jezelf te oordelen, gevoelens weg te stoppen, door te gaan terwijl je eigenlijk moe bent of geen zin meer hebt, niet te luisteren naar wat jij diep van binnen wilt, vooral resultaatgericht te zijn, te leven naar verwachtingen van jezelf of anderen, altijd heel hard te werken en je best te doen? Onopgemerkt zijn we vaak behoorlijk streng voor onszelf.

 

Wil jij leren om milder te zijn voor jezelf en alles wat er in jou leeft? Heb jij behoefte aan zachte, warme, fijne, liefdevolle aandacht en energie voor jou?

Luister dan naar deze opname. Je ontvangt inzichten, helende energie en handvaten om op een mildere manier naar jezelf te kijken en met jezelf om te gaan.

 Deze opname duurt ongeveer een half uur.

 

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.


Ervaringen van deelnemers:


  "Lieve Lea, wat een prachtige healing mocht ik van jou ontvangen.

Enorm bedankt hiervoor, het heeft er voor gezorgd dat ik me veel lichter voel vandaag en daardoor gelukkiger."

 

 "Dank je wel voor de super krachtige energie die ik heb mogen ervaren. Zoveel gevoeld in mij en zo enorm stevig geaard. Ik ben je super dankbaar voor deze prachtige ervaring."

 

 "Dit was voor mij de eerste keer dat ik een online healing meemaakte. Het was een prachtige, kalmerende ervaring. En ik zit middenin een grote crisis, dus was het heel erg welkom."

  "Ik heb nu een aantal keren meegedaan met een healing en iedere keer is het zeer helpend in mijn bewustwordingsproces. "

 

 "Dank je wel voor de fijne healing gisteren!

Ik kon heel precies in mijn lichaam voelen waar de energie blokkeerde en daar de lichte energie van buiten en daarna die van mezelf toelaten. Dat voelde echt bevrijdend! Dat ik daar zelf toe in staat ben (nu met jouw fijne begeleiding maar kan me ook voorstellen daarbij dit zelf vaker zo ga doen) , gaf me ook weer meer vertrouwen in het pad dat ik ga."

 

  "De healings geven een betere verbinding met je lichaam en bewustzijn in het hier en nu. Door meerdere healings te volgen komen voor mij de woorden ook veel krachtiger binnen, de verbinding lijkt er dan al te zijn en hoef je je alleen maar een soort van aan te klikken..."