Healing

Het loslaten van ''moeten'' en ''hard werken''


Deze opname is de eerste van de serie afstandshealings: Aarden van nieuwetijdsenergie.

Tijdens elk van deze healings wordt oude energie losgelaten en afgevoerd. Daardoor komt er ruimte om de nieuwetijds energie van dàt moment dieper te aarden. 

 

Het thema van deze healing is loslaten van moeten, hard werken en dingen voor elkaar krijgen vanuit het hoofd. Dit is een groot thema voor veel mensen gedurende een langere periode.

 

Tijdens de healing word je verbonden met de middenas die loopt van de kruin van je hoofd recht naar beneden, door je ruggenwervels heen, naar je bekkenbodem (en van daaruit naar beneden de aarde in). Vanuit deze as word je gesteund door je innerlijke mannelijke energie. Door deze steun wordt het mogelijk om achterover te leunen in jezelf en komt er ruimte voor een diepere verbinding met je lichaam, buik en zachtheid, vertrouwen en innerlijk weten. Je wordt dieper in jezelf geaard.

 

Vanuit deze verbinding is creëren niet meer 'doen' en hard werken, maar ontstaan de stappen vanzelf in een natuurlijke flow.


 Deze opname duurt ongeveer 30 minuten.

 

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.


Dit zijn ervaringen van deelnemers:

 

  "Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 

 "Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie."