Healing

Lichtwerkers verbinden in Kracht


De meeste lichtwerkers hebben de afgelopen jaren in (meer of mindere mate van) eenzaamheid intense processen doorgemaakt. Er is enorm veel gegroeid aan bewustzijn, licht, liefde en vertrouwen. Steeds meer mensen zijn zich inmiddels bewust van hun taak als lichtwerker.

De periode van eenzaamheid en je klein houden, maakt langzamerhand plaats voor een nieuwe fase. Dit nieuwe laat zich regelmatig al zien en voelen. Steeds meer is het de tijd om te laten zien wie je bent, je plek in te nemen en je te verbinden met andere lichtwerkers.

Dit kan allemaal ontstaan omdat de afgelopen jaren de verbinding met jezelf is verdiept.

Tijdens deze healing word je dieper geaard en met jezelf verbonden. Jij gaat nog meer jouw plek in het veld innemen zoals dit voor jou bedoeld is. Je gaat meer vanuit jezelf en jouw waarheid leven. Je hoeft hiervoor niet meer hard te werken en je best te doen, maar dit ontstaat vanzelf.

We verbinden ons met de andere lichtwerkers en aarden het veld van licht, liefde en vertrouwen. Samen maken we, vanuit gemak, de energie krachtiger en meer helder.

Oude thema’s van pijn, onmacht, slachtofferschap, angst, eenzaamheid en je klein en niet gezien voelen, worden verder geheeld.  

 Deze opname duurt ongeveer één uur.


Herroepingsrecht downloads:
 Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 

Bestellen: 

 

De prijs van deze healing heeft een waarde van € 20,00 en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.


Ervaringen van deelnemers:

 "Wat een fantastische reis is dit geweest. Ik ben er nog stil van... Ik heb zoveel oude pijn mogen opruimen en heb me zo welkom gevoeld. Ik vond t fijn dat ik dit thuis kon doen, onder stem begeleiding van jou. Ik ben intens dankbaar voor deze genezing."

 

 "Je healing ‘Lichtwerkers verbinden in kracht’ en je energie en woorden via je website werken bij mij erg aardend en praktisch uit. Ik kon die aardende energie vaak wel voelen via de natuur en stenen als bijvoorbeeld hematiet of ook dieren maar niet zo duidelijk in het contact met healers of andere mensen. Via jou lukt dat nu dus wel en dat is een mijlpaal voor mij, dankjewel daarvoor."

 "Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe. Zo nodig in de - ik ben klaar ik mag me laten zien - fase waar ik (en velen met mij) me nu in bevind als 2e fase Lichtwerker."

 "Wat een heerlijke healing was dat. Niet verwacht dat het zoveel zou doen. Dankjewel daarvoor!!!"

 "Ik voelde veel vrede en kracht die mij letterlijk met jouw stem en energie, geaard neerplantte op aarde."

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland