Healing

Jij bent groter dan wat je voelt


Tijdens deze opname word je eraan herinnerd dat jij niet bent wat je voelt. Jij bent veel groter dan dat.

 

Door jouw grote gevoeligheid kan je voelen in tijdlijnen, terug voelen in wat er eerder in dit leven is gebeurd, maar ook in vorige levens. Soms ben je je dit bewust, maar vaak ook niet.

 

Je kan gevoelens oppikken van mensen om je heen, maar ook in de tijdlijnen van jouw familie, voorouders en zelfs collectieve velden. Ook de energie van de zon, maan en planeten is voelbaar.

 

Jij bent niet wat je voelt, jij bent het bewustzijn dat dit allemaal omvat.

 

Door je bewust te worden en je lichaam te gebruiken waarvoor het bedoeld is, een aardingskanaal voor de nieuwetijdsenergie zijn, zal je minder hechten aan alles wat je voelt. Daardoor wordt het makkelijker om met gevoelens om te gaan, komt er ruimte en kan energie makkelijker stromen.

 

Door je te herinneren wie jij in wezen bent, wordt tegelijkertijd meer van jouw zielsenergie op aarde gebracht, geaard. De verbinding met jouw essentie zal zich verdiepen.

 

Door het luisteren van elke opname in deze shop wordt jij meer in je lichaam gebracht en dieper met jezelf verbonden. 

 

De opname duurt 48 minuten. 

Bestellen


Deze audio is nu met korting. Jouw bijdrage wordt dan € 17,50 en je ontvangt hem direct na je bestelling.


Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen/afronden'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname direct op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

 

Ervaringen van deelnemers aan de healing:

 

“Wat een intense healing, ik heel veel warmte gevoeld... of mijn lichaam me verwelkomde! De energie die door m’n handen ging was een beetje overweldigend. Ik koos ervoor om toen te gaan liggen en daardoor kon het beter stromen.”

 

 “Ik geniet van jouw begeleiding tijdens de healings, ben er blij mee en ondersteunt mij steeds weer enorm.”

 

 “Het was zo goed om me bewust te worden dat ik meer ben dan wat ik voel. De healing kwam echt bij me binnen. Ik voelde me daarna opgelucht, gerustgesteld, ruimer en lichter. Heel fijn.”

 

 “Dit was mijn eerste healing bij Lea. Na deze healing heb ik voor eerst sinds tijden weer doorgeslapen i.p.v. 3 a 4 x wakker te worden om te moeten plassen. Wat een verademing!”

 

 “Dank je wel voor de fijne healing. Ik was compleet ontspannen, helemaal aanwezig in mijn lichaam. Jouw healings helpen mij beter om te kunnen gaan met een moeilijke thuissituatie. Ik voel me stabieler.”

 

 “Lea’s healings zijn zeer steunend in mijn ontwikkelingsproces. Tijdens deze healing voelde ik wat het is om in mijn lichaam te zakken. Heel waardevol.”

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland