Healing

Innerlijke Wijsheid


Door de buitenwereld worden allerlei ‘waarheden’ aan jou gepresenteerd. Over hoe het leven en de wereld in elkaar zitten, over hoe je hoort te zijn, wie je bent en hoe je met elkaar om hoort te gaan. Ook op school kreeg je de leerstof als waarheid voorgeschoteld en ook nog hoe je die stof tot je moest nemen. Via TV en internet wordt aan jou verteld wat ‘de waarheid’ is.

Als de sluiers opgelicht worden en de wolken verdwijnen, wordt je bewustzijn ruimer en meer helder en je waarheid meeromvattend. Je hebt veel meer waarheden vanuit een beperkt bewustzijn overgenomen dan jij je op dit moment bewust bent. Het leuke is, dat je die stuk voor stuk mag gaan ontdekken.

In deze bijzonder tijd van wakker worden, ontdek jij laag voor laag deze sluiers. Je gaat herkennen wat jij altijd voor waar hebt gehouden, maar wat niet meer klopt en past voor jou. De lagen mogen worden afgelegd, zodat jij helderder gaat zien, voelen en weten. Wat waarheid is voor jou, kan je alleen maar herkennen in jezelf, je gevoel, je lichaam, je buik en innerlijk weten.

Alle beperkte en overgenomen waarheden mag je stapje voor stapje herkennen en loslaten. Op jouw manier en in jouw tempo. Zodat je jouw subtiel, energetisch voelen en waarnemen steeds meer tot je beschikking krijgt. Zo krijg je toegang tot de diepere energielagen en diepere wijsheid.

 Deze opname duurt ongeveer één uur en 10 minuten.

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 20,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.


Ervaringen van deelnemers:


 "Jouw healings zijn altijd super krachtig en zo nodig in deze onrustige periode van heling! Ik voel mij na jouw healings altijd ontzettend geaard."

 " Ik ben je enorm dankbaar! Ik voel een enorme afdaling in en verbinding met mijn lichaam. Ik voel ook dat ik alleen maar hier kan neerzetten op aarde waar ik voor bedoeld ben als ik volledig in mijn lijf ‘zit’."

 " Ik voelde jouw energie heel sterk binnenkomen. Mijn hele lichaam begon na 5 minuten te tintelen en heeft de hele healing getinteld. Toen jij jouw woorden uitsprak “jij bent veilig”, kon ik een hoop oude energie loslaten door te huilen. Ik was de afgelopen dagen weer in de “moeten” stand geraakt, waardoor het thema “loslaten” en de veiligheid die jij benoemde zo nodig was voor mij. De dag erna echt meer lichaamsbewustzijn gevoeld dan ervoor. Mijn hart is meer geopend door jouw energie." 

 "Jouw energie kwam bij mij zo sterk binnen dat ik het overgrote deel intens heb gehuild. Fijn dat alle nog vastzittende energie zo bij mij los kon komen en ik van binnen kon opruimen om plaats te maken voor het nieuwe."

 " Tijdens de healing voelde ik mezelf zo rustig en geaard. Alle energie stroomde. Ik voelde mij gehoord, gezien en energetisch betrokken bij een groter plan. En dat maakt mij zo blij!"

 

Gratis webinar Christusbewustzijn  Janosh

 Vrijdag 10 april om 21:00 uur  Thuis op je eigen fijne plek  Gratis

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland