Healing

Het openen van je hart


Elke keer opnieuw is het weer moeilijk om met bijvoorbeeld intense pijn of  boosheid in jezelf geconfronteerd te worden. De eerste neiging is al snel: afsluiten, hard worden, terugtrekken. Er is elke keer opnieuw ruimte, tijd en aandacht nodig om weer zacht en open te kunnen worden en met heel je hart aanwezig te zijn bij pijnlijke gevoelens.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

De opname duurt 33 minuten. 

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Ervaringen van deelnemers:

  

 "Al voor de healing van het hart had ik een band om mijn borst en kon ik de hele dag niet ademhalen naar beneden in mijn buik. Ook mijn benen, mijn basis, wil mij met moeite dragen. Na de meditatie nu verschillende keren te hebben gedaan merk ik dat steeds stukjes worden losgemaakt en worden opgeruimd. Er komt meer ruimte en licht."

 

 "Dankjewel weer voor deze krachtige healing."

 

 "Ik kon zo mooi de ruimte voelen in mijn lichaam die ik aan mijn hart kan geven. De emoties rolden er aardig uit, maar er was ook echt veel ruimte voor licht. Je woorden kwamen zo krachtig binnen....Ik merk dat ik vandaag mijn houding aan het corrigeren ben, meer met een open borst, hartstreek wil zitten en lopen ipv dat beknelde...Dat voelt echt heel fijn!"

 

 "Er is zoveel in het licht van mijn bewustzijn gekomen de laatste weken. Veel hartzeer, afgelopen week geraakt in het hart en ook veel buik- en rugpijn. Na gisteravond is dat in ieder geval al weg. En ervaar ik het als de energie dat ik vasthield. Door tijdens de healing naar mijn bekken te ademen voelde ik ruimte ontstaan, vooral ook in mijn buik, en werd de energie losgelaten."