Healing

Helen van oude wonden in de vrouwenlijn: Heel je krachtig vrouw-zijn

Lea van der Eem

Al lijken mannen en vrouwen hier in Nederland op dit moment in de tijd op gelijke voet te staan, toch is het nog niet eens zo heel lang geleden dat vrouwen geen stemrecht hadden, niet dezelfde opleidingen als mannen konden doen, thuis hoorden te zijn bij de kinderen en ondergeschikt waren aan de man.

Dit is maar een klein stukje uit een lange geschiedenis van onderdrukking en ontkrachting van de vrouw en het vrouwelijke. (Dit is geen oordeel over de man of het mannelijke, die heeft zijn eigen verleden en wonden.)

Ook al ben je dit niet bewust, deze geschiedenis ligt opgeslagen in jouw lichaam, energiesysteem en DNA en is van invloed op je huidige dagelijkse leven. 

Veel van de thema’s die je als vrouw nu als 'problemen' ervaart, vinden haar oorsprong in vele vorige levens en vrouwenlijnen.

In deze tijd van grote groei in bewustzijn, opheldering en verhogen van trillingsfrequentie, kunnen we, Godzijdank, steeds dieper afdalen in de wortel, de kern, van deze thema's.

 

Op steeds diepere lagen komt er bewustzijn, wordt er licht gebracht in het donker, vindt heling plaats, wordt er in de 3D ruimte gecreëerd voor de energie van hogere dimensies en eigenen wij onze kracht weer toe.

We realiseren ons vaak niet hoe diep de energie van de geschiedenis in ons ligt opgeslagen. Zolang jij deze in je draagt, blijft ze je beïnvloeden en ook ontkrachten. 

Dit kan een reden zijn waarom je bijvoorbeeld weinig geld hebt, je eigen praktijk / bedrijf niet zo goed loopt als jij zou willen en je je niet gezien en gehoord voelt.

Vanuit de derde dimensie-energie ben je geneigd om te denken dat dit komt door je omstandigheden of de mensen met wie je omgaat. In de vijfde dimensie weet je dat je buitenwereld een weerspiegeling is van de energie die jij in je draagt. Wat jij in je draagt is niet per se wie jij in wezen bent.

Daar waar jij energieën met je meedraagt die je hebt overgenomen uit je omgeving, is er minder plaats voor jouw energie.

Als jij er niet bent met jouw energie, geef je jouw licht / energie / kracht / waarde weg.

We zijn al een lange weg gegaan wat betreft helen van het vrouwelijke, maar mogen op nog diepere lagen het vrouwelijke, in zowel mannen als vrouwen, terugbrengen in haar kracht, in ere herstellen en weer heel en compleet laten zijn.

Helen van oude wonden in de vrouwenlijn - Heel Krachtig je Vrouw - Zijn


Tijdens deze healing worden oude wonden in je vrouw-zijn op diepe lagen geheeld. Je haalt die delen van jou als vrouw op, die in dit en vorige levens zijn onderdrukt en die je achter hebt moeten laten om te kunnen overleven. 

Alle aspecten van je vrouw zijn mogen er weer zijn en zo word jij meer compleet, meer heel.

 

De opname 'Heel je krachtig vrouw-zijn' duurt 50 minuten.

 

Bestellen

 

Deze opname is € 19,50,- en je ontvangt hem direct na je bestelling.

 

Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Helen van oude wonden in de vrouwenlijn: heel je krachtig vrouw-zijn

Ervaringen van deelnemers


"Na de healing voelde ik een warm liefde gevoel in mij. Dit had ik al heel lang niet meer gehad."

 

"Wat een bijzonder mooie en collectieve healing was dat gisterenavond zeg!  Ook mijn kat was er dit keer weer even bij. Ze is opeens een stuk ondernemender, levendiger, speelser en tegelijkertijd rustiger. Net als ik."

 

"Ik wil je bedanken voor de fijne, krachtige healing! Ik voelde me na de deze healing opgelucht, vrij en heel blij. Ik was voluit aan het lachen en voelde me blij met mezelf."

 

"Ik wil je hartelijk danken voor de prachtige healing. Deze heeft mij erg goed gedaan en ook diep geraakt. Ik voel dat ik zware lasten heb losgelaten en weer blij mag en kan zijn."

 

"Dankjewel voor deze mooie healing. Ik heb veel los kunnen laten. Ik merk nu al dat ik minder twijfel om me uit te spreken, heel fijn! En ik neem mijn lichtwerk innerlijk ineens veel meer serieus." 

 

"Ik heb in mijn leven mishandeling meegemaakt en ook seksueel misbruik. Tijdens de healing begonnen mijn kaken te ontspannen. Opeens voelde ik dat er een harde laag zowel om me heen als in mij verdween en oploste. Ik voelde me toen zachter en lichter worden, meer vrouw zijn en meer geland in mezelf.  Warme stromingen gingen door mijn lichaam heen."

 

"Het was alsof we allemaal, iedereen apart, ikzelf, alle voormoeders en alle andere aanwezige vrouwen in een wastobbe met geurend warm water werden gezet en we door de ons omringende helpers op liefdevolle en zachte wijze werden schoongewassen. Dat allen energieën die niet (meer) bij ons hoorden weg gewassen werden, alle vervuilende en niet bij ons horende energieën, overtuigingen en gedragspatronen.  Heel ons lichaam (wat ons energetisch lichaam symboliseerde) werd liefdevol, zorgvuldig en met liefdevolle, helende aandacht schoongewassen. Dit was heel mooi om te voelen."

 

"De onderdrukte vrouwelijke delen die zich weer bij me mochten voegen hadden in mijn geval veel met, jezelf laten horen, kritisch en ad rem mogen zijn, tegen geluid mogen geven, enz., te maken. Krachtige keuzes mogen maken. Keuzes waarin ik trouw aan mezelf ben en blijf op een liefdevolle, zachte en tegelijk ook duidelijke manier. Ook de lichte sprankelde vrije en plezier in lichaam delen waren voelbaar maar bij mij lag het accent op die delen waarin ik mezelf vol durf te laten zien en horen. Ik merk meteen in mijn dagelijkse leven dat ik mezelf ook echt meer uitspreek. Heel fijn."

Helen van oude wonden in de vrouwenlijn: heel je krachtig vrouw-zijn


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland