Healing

Eigenwaarde


Een laag gevoel van eigenwaarde komt voort uit het je identificeren met de sluiers om je heen. Vanzelf voel je je dan klein en onzeker. Logisch, want je maakt jezelf kleiner dan je bent.

 

Het is als de wolken voor de zon. Jij bent de zon, de sluiers zijn de wolken. De mensen om je heen waren niet in staat om door jouw wolken heen te zien. Zij zagen vanuit hun eigen wolken ook die van jou. Ze vertelden vanuit hun standpunt wat ze zagen wie jij was: wolken. Jij hebt die zienswijze overgenomen en bent gaan denken dat jij dat bent.

 

Maar jij bent niet de wolken, je bent de zon! De wolken, de sluiers, mogen steeds meer wijken zodat jij weer kan zien en voelen wie jij werkelijk bent.

Nu is het de tijd om de sluiers op te lichten en letterlijk in het licht te zetten

 

Beperkende overtuigingen, leven op de automatisch piloot, je klein houden en energie die je hebt overgenomen van je omgeving, mogen worden opgeruimd en losgelaten.

Door de sluiers heen gaan zien en oude identificaties met “onechte’ delen afleggen, geeft je een hernieuwd contact met wie je werkelijk bent.

 

Als jij je herinnert wie je bent, voel je vanzelf ook jouw bijzondere en unieke waarde.

 Deze opname duurt ongeveer één uur en en een kwartier.

* Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming om de overeenkomst onmiddellijk uit te voeren en erken ik dat mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies zodra het downloaden of streamen van de digitale inhoud is begonnen.

Ervaringen van deelnemers:

 

 "Ik ben zo blij dat ik gisteravond mee mocht doen, er is zoveel oude rommel opgeruimd. Het mooiste vind ik nog dat er in mijn hartgebied, de ruimte tussen mijn hart en keel, enorm veel ruimte is gekomen. Ongelooflijk. Het ademhalen ging een stuk beter, ik kreeg letterlijk weer lucht. Na de healing voelde, en nog, ik mij zo fijn en licht. Heerlijk."

 

 "Dank je wel Lea voor je healing, het heeft mij veel gebracht.  Er kwamen beelden van mensen voorbij en ik heb het met tranen en liefde, dat wat niet van mij was, terug kunnen geven. In meditatie heb ik mijzelf vaak kunnen voelen. Gisteravond voelde ik voor het eerst "de sprankelende blije ik". Ik voelde mij als een kind zo blij. Overal licht als fonkelend klein vuurwerk om mij heen. Prachtig! Je tip om diep te ademen en de plekken in mijn lichaam op te vullen met mijn energie ga ik zeker ook meenemen."

 

 "Bedankt voor deze mooie en krachtige healing. Je fijne stemgeluid, je immens zachte kracht dragen heel sterk bij aan de kracht van deze healing."

 

 "Dank weer voor je hulp en je verbinding met andere lichtwerkers. 

Dat heeft de meeste emoties losgemaakt. Het samen aanwezig zijn."

 

 "Bedankt voor de zeer diepgaande healing. Jouw healing was zeer krachtig. Ik voelde voor het eerst...mijn hart! De dikke beschermlaag is losgekomen veronderstel ik. Het eerst resultaat van de healing en het bewijs dat mijn hart is geheald: ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven een gedicht geschreven over mijn kersenboom.

Ik die dislexie heb en niks geordend kan schrijven...het is niet hoogstaand..maar ik werd er wel gelukkig van...

mijn hart is opengesteld...en ik vul het elke dag nu opdat er geen pantser meer rond kan groeien..."

 

 "Dankjewel voor deze waardevolle heling!

Er zijn wat emoties vrijgekomen en heb ook kunnen wenen. Ik heb veel spanning los kunnen laten.

Ik zag dat mijn hart er precies uitzag als een verwaarloosde bloementuin. Ik heb er elfjes ingelaten en plots waren er ook vlinders en andere dieren en de bloemen kwamen helemaal in bloei en leken wel te lachen. Heb zelfs een gelukskreetje geslagen."


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland