Lichtactivatie van het derde chakra

Lea van der Eem

 

Veel dragers van licht hebben, door hun innerlijke verlangen van licht brengen in het donker, oude energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze gaan 'dragen'. Ook in het derde chakra ligt oude energie opgeslagen. 

Door de voortdurende groei in bewustzijn kan licht, energie met hogere frequenties,   op steeds diepere lagen in ons systeem doordringen. 

 

Oude energie in het derde chakra herken je aan:

 

hard werken / je best doen om dingen te bereiken, op wilskracht dingen voor elkaar krijgen, teveel geven / over je grenzen gaan, angst, schuldgevoel, schaamte, zwaarte, een opgeblazen ego / je groter voor willen doen dan je bent, of een zwak ego / je kleiner maken dan je bent, slachtofferenergie / je machteloos voelen, starre / inflexibele grenzen of juist te weinig grenzen / gebrek aan eigen ruimte, je anders voordoen dan je bent, jezelf niet durven zijn, bepaald worden door oude (familie)energie & patronen.

 

Nieuwe energie in een gezond en stromend derde chakra herken je aan:

 

Een gevoel van eigenwaarde, waardigheid, zelfrespect, weten en zijn wie je bent, op natuurlijke wijze je eigen ruimte innemen, gezonde grenzen, vanuit gemak dingen voor elkaar krijgen, creëren en manifesteren vanuit jouw energie en in verbinding met de goddelijke bron, vertrouwen in jezelf en eigen kunnen, vertrouwen op jouw eigenheid, je vrij voelen in de keuzes die je maakt.

 

Deze lichtactivatie gaat over het je verder losmaken van doen vanuit ego, persoonlijkheid, angst en oude (familie)energie / patronen en in verbinding met jezelf /  jouw waardigheid / weten wie je werkelijk bent en in samenwerking met de lichtwereld vorm laten krijgen / manifesteren van jouw zielsenergie op aarde.

 

Tijdens deze activatie word je op liefdevolle wijze door Lea en de lichtwereld begeleid.  Je ontvangt upgrades van licht, liefde en bewustzijn, die de lichtkracht en doorstroming in jouw zonnevlecht chakra op diepere lagen activeren dan eerder mogelijk was. Dit biedt ondersteuning voor jouw hele proces en werkt ook na de activatie door.

   

Door te ontvangen en ervaren leer je tegelijkertijd jouw energie en bewustzijn te gebruiken.

 

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is € 17,50 en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

❤ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Lichtactivatie van het 3e chakra

Alvast enkele reacties van deelnemers


◈ "Dankjewel voor een prachtige lichtactivatie van het eerste chakra! Het was een supermooie ervaring... ik heb veel vreugde gevoeld. Al bij het begin voelde ik heel veel stroming en warmte in mijn bekken. Iets wat normaal bij mij erg gesloten is door eerdere ervaringen. Ik voelde me erg licht en tegelijk heel stevig geaard en ook erg gesteund in het proces."

 

◈ "Heel veel dank voor de Lichtmeditatie van het basis chakra. Ik kwam en kom tot belangrijke, verklarende inzichten. Zo bijzonder. Ik voel mij heel dankbaar en opgelucht.  Ik voel mij goed en krijg meer vertrouwen in mijn lichaam en alle wijsheid, liefde, licht en hulp uit de kosmos."

 

◈ "Ik wil je bedanken dat je op deze manier zoveel mensen weer in hun licht helpt te zetten! Door deze activatie voel ik veel meer vertrouwen in mezelf en dat het zich allemaal in mij zal ontvouwen (terwijl ik hiervoor vooral onzekerheid en angst voelde)."

◈ "Dankjewel voor je lichtactivaties. Wat je doet is zo life changing...

Ik heb 1000den euro's betaald aan healings bij andere mensen. Ik kwam er steeds meer achter dat deze me eigenlijk in de oude energie vasthielden, in plaats van me eruit tilden. Op de dag dat ik de moed had deze deur te sluiten vond ik jullie pagina op Facebook. Sindsdien snap ik wat healing echt is.

Healing is niet alleen licht van de lichtwereld om te helen, maar healing vindt van binnenuit plaats door aanwezig te zijn in je lichaam. Door in liefde bij jezelf aanwezig te zijn in je lichaam en dan lossen emoties op in een split second... 

Wat er gebeurt tijdens de activaties is zo intens. De energie is zo zuiver... Ik ben ontzettend dankbaar dat deze op mijn pad zijn gekomen."

 

◈ "Wow. Wat een mooie transmissie is dit voor mij geweest. Ik hoop voor vele anderen met mij ook, zo voelt het wel althans. De Lichtwereld komt voelbaar steeds dichterbij. Tastbaarder en bereikbaarder. Onderweg naar huis. Hartelijk dank voor jouw fijne begeleiding, je stem en je hele Wezen." 

 

◈ "Dank je wel, Lea! Was heel bijzonder. Voel me ruimer, lichter en vrijer." 

 

◈ "Wat een bijzonder en sterk veld!  Dankjewel voor de prachtige licht transmissie."

 

◈ "Ik heb inmiddels al een paar activaties meegedaan en ze werken voor mij erg positief en krachtig.  Ik ervaar iedere keer een enorme verandering op zowel bewustzijnsniveau, evenals mijn fysieke gesteldheid."

 

◈ "Ik volg bij verschillende mensen healings, maar jij bent de enige die me de connectie met het lichaam zo bijbrengt... Jij bent de enige die me zo in dit lichaam brengt met je healings."

  

◈ "Ik ben zo dankbaar voor wat je in gang gezet hebt en dat je op mijn pad bent gekomen.  Jouw activaties hebben echt voor aarding, zelfvertrouwen, zelfrespect, verhoging van bewustzijn en nog veel meer gezorgd. Prachtig in de energie van licht, liefde en warmte. Dit heeft voor mij, en waarschijnlijk voor vele anderen, zo een ongelofelijk belangrijke bijdrage geleverd aan waar we nu gekomen zijn."

 

◈ "Ik heb aan verschillende activaties van jou meegedaan. Ik ben daar zeer dankbaar voor, ze doen mij erg goed. Voor mij maak jij onderscheid: jij gaat echt naar de kern en hierdoor kom ik bij mijn eigen liefde."

Lichtactivatie van het 3e chakra

 

Heb je deze al gezien?


Lichtactivatie van het 1e chakra (korting)

Lichtactivatie van het 2e chakra (korting)


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland