Lichtactivatie van het tweede chakra

Lea van der Eem

Chakra 1 en chakra 2 zijn nú met korting € 15,- per stuk of samen € 25,-

 

Veel dragers van licht hebben, door hun innerlijke verlangen van licht brengen in het donker, oude energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze gaan 'dragen'. Ook in het tweede chakra ligt oude energie opgeslagen. 

Door de voortdurende groei in bewustzijn kan licht, energie met hogere frequenties,   op steeds diepere lagen in ons systeem doordringen. 

 

Oude energie in het tweede chakra herken je aan:

 

Gevoel van tekort, issues met geld, issues met seksualiteit, niet comfortabel zijn met je lichaam, gebrek aan inspiratie, innerlijke leegte, weinig levensvreugde/-energie, depressiviteit, vervulling buiten jezelf zoeken (eten, liefde, werk, prikkels, mensen, verslaving, enz.).

 

Nieuwe energie in een gezond en stromend tweede chakra herken je aan:

 

Gevoel van genoeg: ik heb genoeg - ik ben genoeg, zin in het leven, levensenergie, vitaliteit, vreugde / plezier, genieten van je zintuigen en het hebben van een aards lichaam, stromende seksuele / creatieve energie, geïnspireerde ideeën, verbinding met jeZelf, overgave aan de goddelijke stroom en timing, innerlijke vervulling en rijkdom (weerspiegeld door overvloed in je buitenwereld in de vorm alles wat je maar kan wensen en wat jou als ziel dient), jezelf geven wat je nodig hebt, het vertrouwen dat je het recht hebt te krijgen wat je nodig hebt, kiezen voor voedsel / bezigheden / mensen / situaties die voedend voor je zijn.

 

Tijdens deze activatie word je op liefdevolle wijze door Lea en de lichtwereld begeleid.  Je ontvangt upgrades van licht, liefde en bewustzijn, die de lichtkracht en doorstroming in jouw tweede chakra op diepere lagen activeren dan eerder mogelijk was.  Dit biedt ondersteuning voor jouw hele proces en werkt ook na de activatie door.

 

Door te ontvangen en ervaren leer je tegelijkertijd jouw energie en bewustzijn te gebruiken.

Door de opname te luisteren krijg je toegang tot de energie van deze activatie. 

 

Je wordt begeleid bij het brengen van je energie in je lichaam en het richten van je aandacht in je basischakra, zodat je open bent om de energie te ontvangen.

 

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is € 17,50 en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Als je ook graag de lichtactivatie van chakra 1 wilt ontvangen, kun je beiden opnames met korting krijgen. Je bijdrage wordt dan € 30,-. 

Hier vind je meer informatie over chakra 1.


Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

❤ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.


Chakra 1 en chakra 2 zijn nú met korting 
€ 15,- per stuk of samen € 25,-

Lichtactivatie van het 2e chakra

Lichtactivatie van het 1e en 2e chakra


 

Alvast enkele reacties van deelnemers


◈ "Dankjewel voor een prachtige lichtactivatie van het eerste chakra! Het was een supermooie ervaring... ik heb veel vreugde gevoeld. Al bij het begin voelde ik heel veel stroming en warmte in mijn bekken. Iets wat normaal bij mij erg gesloten is door eerdere ervaringen. Ik voelde me erg licht en tegelijk heel stevig geaard en ook erg gesteund in het proces."

 

◈ "Heel veel dank voor de Lichtmeditatie van het basis chakra. Ik kwam en kom tot belangrijke, verklarende inzichten. Zo bijzonder. Ik voel mij heel dankbaar en opgelucht.  Ik voel mij goed en krijg meer vertrouwen in mijn lichaam en alle wijsheid, liefde, licht en hulp uit de kosmos."

 

◈ "Ik wil je bedanken dat je op deze manier zoveel mensen weer in hun licht helpt te zetten! Door deze activatie voel ik veel meer vertrouwen in mezelf en dat het zich allemaal in mij zal ontvouwen (terwijl ik hiervoor vooral onzekerheid en angst voelde)."

Lichtactivatie van het 2e chakra

Lichtactivatie van het 1e en 2e chakra


4 - 4 - 4 Lichtactivatie: Upgrades voor je hart

Vanavond zaterdag 4 april om 20:00 uur Lea van der Eem

Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur  in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Tijdelijk niet beschikbaar voor nieuwe consults


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland