Lichtactivatie van het eerste chakra

Lea van der Eem

Veel dragers van licht hebben, door hun innerlijke verlangen van licht brengen in het donker, oude energieën van hun omgeving overgenomen en zijn deze gaan 'dragen'. Ook in het eerste chakra ligt oude energie opgeslagen. 

Door de voortdurende groei in bewustzijn kan licht, energie met hogere frequenties,  op steeds diepere lagen in ons systeem doordringen. 

 

Oude energie in het eerste chakra herken je aan:

 

niet goed kunnen aarden, hier niet echt willen zijn / overmatig verlangen naar 'thuis', je lichaam maar gedeeltelijk bewonen, je wiebelig voelen, gevoel van onveiligheid, wantrouwend zijn, vooral het slechte van de buitenwereld zien / angst, enz.

 

Nieuwe energie in een gezond en stromend eerste chakra herken je aan:

 

goede aarding, aanwezig in je lichaam, je veilig voelen, vertrouwen, gecentered zijn ook te midden van verandering en een stevige innerlijke basis van waaruit je stappen voorwaarts kan zetten op het pad van jouw zielstaak (ook als er obstakels zijn en moed en doorzettingsvermogen worden gevraagd).

  

Tijdens deze activatie word je op liefdevolle wijze door Lea en de lichtwereld begeleid.  Je ontvangt upgrades van licht, liefde en bewustzijn, die de lichtkracht en doorstroming in jouw basischakra op diepere lagen activeren dan eerder mogelijk was.  Dit biedt ondersteuning voor jouw hele proces en werkt ook na de activatie door.

 

Door te ontvangen en ervaren leer je tegelijkertijd jouw energie en bewustzijn gebruiken.

◈ De opname duurt 59 minuten en is het best te luisteren via je 'oortjes' of koptelefoon.

Door de opname te luisteren krijg je toegang tot de energie van deze activatie. 

Je wordt begeleid bij het brengen van je energie in je lichaam en het richten van je aandacht in je basischakra, zodat je open bent om de energie te ontvangen.

Wil je graag meer achtergrondinformatie? Hier lees je de blog 'Verder bouwen aan je innerlijke basis'. 

Bestellen

 

Deze bijdrage van deze opname is afgeprijsd van € 17,50 naar € 11,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). 

Belangrijk

 

Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'. Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

◈ Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

Lichtactivatie van het 1e chakra


 

Alvast enkele reacties van deelnemers


◈ "Dankjewel voor een prachtige lichtactivatie van het eerste chakra! Het was een supermooie ervaring... ik heb veel vreugde gevoeld. Al bij het begin voelde ik heel veel stroming en warmte in mijn bekken. Iets wat normaal bij mij erg gesloten is door eerdere ervaringen. Ik voelde me erg licht en tegelijk heel stevig geaard en ook erg gesteund in het proces."

 

◈ "Heel veel dank voor de Lichtmeditatie van het basis chakra. Ik kwam en kom tot belangrijke, verklarende inzichten. Zo bijzonder. Ik voel mij heel dankbaar en opgelucht.  Ik voel mij goed en krijg meer vertrouwen in mijn lichaam en alle wijsheid, liefde, licht en hulp uit de kosmos."

 

◈ "Ik wil je bedanken dat je op deze manier zoveel mensen weer in hun licht helpt te zetten! Door deze activatie voel ik veel meer vertrouwen in mezelf en dat het zich allemaal in mij zal ontvouwen (terwijl ik hiervoor vooral onzekerheid en angst voelde)."

Lichtactivatie van het 1e chakra


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland