Channeling

Zeg je naam

De energie en aanwezigheid van de ziel

Pamela channelt Maria Magdalena


"Ik zie en weet dat sommigen van jullie wanhopig zijn over bepaalde aspecten van je leven die maar niet vooruit willen of lijken te komen, die vast lijken te zitten. Hierin kan ziekte een voorname rol spelen en je ogenschijnlijk helemaal klem zetten. Voel hier het warme licht van je ziel. De ziel beschikt over een wijsheid die moeilijk te vatten en doorgronden is met het menselijk verstand. Soms kunnen ziekte en tegenspoed deel zijn van je levenspad en zegt de ziel daar ja tegen om redenen die je later zult ontdekken, maar die op het moment zelf vaak moeilijk te accepteren of doorgronden zijn. Het vraagt om moed, vertrouwen en doorzettingsvermogen om door deze duistere momenten heen te gaan."

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland