Channeling

Nieuwe energieën in een oude wereld

De reactie van de oude wereld op nieuwe energieën


Pamela channelt Maria Magdalena


"Er zijn heel diepe redenen waarom dit werken met energie, channelen en heldervoelend- en helderziendheid in het verleden met argwaan is bekeken en er met verzet en afwijzing op is gereageerd. In deze tijd krijgen die argwaan en dat verzet de vorm, het gezicht van de wetenschap die claimt objectieve kennis over de wereld te hebben vergaard en die het domein van het gevoel en de intuïtie afwijst als illusie, te subjectief. Maar er ligt een dieper spanningsveld ten grondslag aan deze afwijzing. Er is in mensen en zeker in mensen met macht een heel grote angst om controle op te geven. Heel veel structuren en hiërarchieën op aarde zijn gebaseerd op macht en controle of degene die macht heeft, wil die in stand houden. Wanneer mensen voor zichzelf gaan denken, voelen en willen, levert dat een gevaar op voor de bestaande orde. Er is sprake van een bepaalde behoudende macht in de menselijke wereld, een conservatieve kracht die zich verzet tegen verandering."

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.


Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

 Actuele boodschap voor lichtwerkers: Pamela channelt Jeshua en Maria. Zondag 1 november om 20:00 uur

 Lichtactivatie Innerlijke Lichtkracht: Activeren van de Levensstroom. Woensdag 11 - 11 door Lea van der EemLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland