Channeling

Het grote mysterie

Beschouwing over het mysterie van het bestaan

Pamela channelt Jeshua


"Het is belangrijk je eerst te verwonderen over het mysterie van het licht, het leven en het bewustzijn. Deze kunnen niet los van elkaar bestaan; waar er leven is is er ook licht en bewustzijn. Licht maakt dat leven tot bewustzijn komt. In het licht zit een stuwende kracht waardoor het bewustzijn hoger wordt opgetild totdat het op een punt komt dat het op zichzelf kan reflecteren, zich over zichzelf heen kan buigen. Dàn wordt het zelf-bewustzijn.

Op dat punt gekomen is het leven in staat bewust te worden en zelf vorm te geven aan het leven. Het kan kiezen en bewegen. Er is zoiets als de vorming van een ik, ’n zelf. Dit is de geboorte van de ziel."

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland