Channeling

Het doorgeven van je essentie

Hoe maak je de essentie in jezelf vrij

Pamela channelt Jeshua


"Wanneer er constant een gevoel van onveiligheid in je is kun je jezelf niet ontplooien. Je bouwt hekken, muren om een gevoel van veiligheid te creëren, maar dit is schijn. Je wordt dan afhankelijk van die muren en die hekken. Vroeg of laat zal het leven daar doorheen breken.

Èchte veiligheid ontstaat alleen in het contact met je diepste kern; je eigen goddelijkheid. Dáár weet je, dáár voel je, dat je vrij bent, niet hoeft te wòrden, maar je bènt. Je bènt vrij. Je reist van leven naar leven. Je bent niet gebonden aan vorm, aan een persoonlijkheid; aan een bepaald masker of een verdedigingsmechanisme."

Deze opname duurt ongeveer 21 minuten.

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.


Herroepingsrecht downloads: Door mijn bijdrage over te maken, geef ik mijn toestemming, dat ik mijn recht om de overeenkomst te herroepen verlies.

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland