Channeling

Naar binnen keren

Contact maken met je innerlijk

Pamela channelt Maria Magdalena


"Er is iets diepers binnenin jou dat onafhankelijk is van zowel de letterlijke fysieke wereld buiten je met mensen en omstandigheden als de stormachtige emoties die door je heen trekken. Ik wil je nu uitnodigen naar dit innerlijke punt toe te gaan. Een punt van neutraliteit en stilte in jezelf, dat los staat van tijd en ruimte, van het fysieke zelf. Toch kun je het vinden in je lichaam, er contact mee maken door heel intiem en dicht bij jezelf te komen. Het lichaam is de poort tot het innerlijk zelf."

De opname duurt ongeveer 22 minuten.

Bestellen: 

 

De prijs van deze opname is € 15,- en je ontvangt hem direct na je bestelling. Door op de knop hieronder te klikken, kom je op een betalingspagina waar je kan kiezen voor Ideal (als je betaalt vanuit Nederland) of Bancontact (als je betaalt vanuit België). Als de betaling is afgerond, is het belangrijk dat je drukt op de knop 'betaling bevestigen'.  Je wordt dan doorgeleid naar de pagina waar je de opname kan downloaden. Door de opname op te slaan op je computer kan je deze zo vaak luisteren als je wil.


Pamela Kribbe channelt Jeshua

Online zondag 5 april om 20:00 uur ❥ in het teken van het corona virus: wat het wereldwijd teweegbrengt, wat de spirituele betekenis ervan is en wat daarin de rol is van lichtwerkers. 

Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy & Denise Diekstra 

 

Weversland 65

2211 TX

Noordwijkerhout 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 

Bezoek aan de praktijk uitsluitend op afspraak


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland