Weaving the Web ♥ Wieteke Koolhof ♥ Lichtwerkers Nederland

Arjun duikt diep in het idee van manifestatie in onze realiteit. Hij wijst op het innerlijke gesprek tussen ons Bewustzijn en Onderbewustzijn en hoe dit de dingen en gebeurtenissen beïnvloedt die we uiteindelijk 'manifesteren' in onze 'Fysieke Droom Werkelijkheid', zoals de Yahyel het noemen.

Een groot deel van deze overdracht richt zich op het gladstrijken van de energiefrequentie van weerstand door het gebruik van een bepaalde oefening (Engels: permissionslip) die gedaan kan worden voor het slapen gaan. Hierin gaan we onze dag opnieuw bekijken en elk segment ervan dat ons niet langer dient, opnieuw definiëren.

Door de specifieke voorbeelden die Arjun noemt (over 'getuige zijn van conflicten' en het kiezen tussen teleurstelling of ontspanning na het ontdekken van het 'voorgelogen' zijn bijvoorbeeld; voelt het alsof we wat extra handvatten krijgen aangeboden - waarmee we mogelijk iets soepeler mee te kunnen surfen op de komende golven van transformatie gedurende onze intrede in het Watermantijdperk... 😉

 De YahYel laten ons weten dat de informatie die ons op deze manier wordt aangeboden via dit type channeling; gezien kan worden als een weerspiegeling van ons eigen Hoger Zelf. Met andere woorden: zij functioneren als een spiegel, zodat we onszelf beter kunnen leren kennen.

 

Weaving the Web | Manifesting from the (Sub)conscious Mind ✩

Wieteke faciliteert zowel groeps- als privé-sessies met Arjun, voor iedereen die resoneert met dit specifieke pad van op liefde gebaseerde informatie.

 

Dit is het intro-gedeelte van een live groepsevenement van ARJUN van de YahYel (gechannelt door Wieteke Koolhof) opgenomen in Almere | 12-12-2020.

 

© Wieteke Koolhof

Design4awareness.com

 

 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.