We staan aan de vooravond van de grootste Shift van ons leven ♥ Kimberley Kooijman ♥ Lichtwerkers Nederland

Terwijl er in de maatschappij een grimmige sfeer gaat ontstaan staan wij met zijn alleen aan de grootste shift in bewustzijn die we tot noch toe hebben meegemaakt in dit leven.

Op dit moment lopen er meerdere realiteiten en dimensies door elkaar en kan het voelen als een (energetische) warboel. Het verschil in 3D en 5D was nooit eerder zo groot en zo duidelijk op te merken.

Je merkt heel duidelijk de laatste spartelingen van de vorige tijdlijn. Haat, woede, wrok, narcisme, toxiciteit, alles komt naar buiten. Alles maakt zich zichtbaar. Vol in het licht. En dat ziet er momenteel erg lelijk uit. Vooral empaten/HSP's kunnen het hier erg moeilijk mee hebben.

Met aan de andere kant een hele zachte liefdevolle 5D energie. Deze energie, dit bewustzijn heeft geen antwoorden en verklaringen nodig, dit bewustzijn WEET, voelt en ervaart. Alles is perfect. Alles IS, precies zoals het moet zijn. Alles loopt precies zoals het moet lopen.

 

We krijgen de komende tijd steeds meer grote golven van shifts / bewustzijn over ons heen met tal van kristallijne downloads


Zorg dat je jouw hart- en kroonchakra open hebt om te ontvangen en zorg vooral voor jouw 3e oog/pineal gland (ontkalking) zodat alles goed bij je binnen kan komen. Drink veel water. Reinig jezelf zoveel mogelijk en neem goede voeding tot je. Vermijd het nieuws. Vermijd negativiteit. Participeer niet in laagfrequente materie/gesprekken en hou je zoveel mogelijk weg van discussies.

Luister naar jouw lichaam wanneer het moe is. Het kan dat je extra rust nodig hebt of dat je moeier bent dan normaal. Luister naar jouw grenzen want anders kan je last krijgen van flauwtes.

De frustratie bij de mensen die weigeren te groeien neemt de komende tijd toe. Er zal een hoop getrapt worden, een hoop geport worden. Alles om maar niet zèlf na te hoeven denken en te hoeven voelen. Om maar niet die comfortzone uit te komen.

 

Maar lieve mensen, er is geen ontkomen aan. Alle veranderingen die nu plaatsvinden gebeuren niet voor niets


Het is tijd om op te slomen. Om naar binnen te keren. Om mee te gaan met het seizoen. Om los te laten. En om ruimte te maken voor het nieuwe en vooral voor groei.

Ja, er staan ook ''erge'' dingen te gebeuren. En wij dienen er straks te zijn voor de mensen die onze hulp nodig hebben. Wij dienen volledig in ons kracht te gaan staan. Volledig onze verantwoordelijkheid te gaan nemen.

Omring je met mensen die ook zo denken als jij. Filter jouw tijdlijn. Verwijder mensen die te negatief zijn of niet meer bij je passen. Zet ze op mute of ontvolg ze.

Zorg dat je voedende dingen op jouw tijdlijn krijgt zodat je je in een opwaartse flow kan verkeren. Volg inspirerende mensen.

Blijf je verenigen, blijf afspreken met mensen die jouw Ziel blij maken en voeden. Hou vooral veel contact en wees niet bang. Voedt elkaar niet in negatieve energie of in elkaars angst-bewustzijn.

 

Doe het innerlijke werk dat er van je gevraagd wordt


We hebben allemaal onze goddelijke leiding of ons hogere Zelf die ons vertelt wat de volgende stap is. Bijvoorbeeld een bepaald boek lezen, bijvoorbeeld een healing of een gesprek met een (bewustzijns) coach. Stel niet langer uit maar ga aan de slag. Als de wijze Kluizenaar. De tijd is ultiem om jezelf nu hoger te gaan ontwikkelen. Veel van ons ontwikkelen vanzelf.

Degenen die het werk al hebben gedaan, die hard hebben gewerkt de afgelopen jaren hebben/krijgen te maken met enorme abundance stromen, grootste manifestaties, wonderen zelfs!

Zij bevinden zich al in de liefdesstaat. Zij zijn er om het liefdeskrachtveld op de aarde te verhogen en om het grote leed wat er plaatsvindt op aarde te verzachten en in goede banen te leiden.

Zij krijgen nu hulp, hetzij van hun Tweelingziel, hetzij van een medelichtwerker, om samen te verenigen en het bewustzijnsveld te verhogen met liefdesenergie.

Zij dienen nu als voorbeeld, als wegwijzers als leiders. Je kunt op hen vertrouwen. Er zijn vele wegwijzers te vinden.

 

Verzet je niet tegen deze waanzinnig mooie energetische kracht die nu over onze aarde raast


Het zal alles veranderen. Alles GAAT veranderen. Dit betekent niet dat alles in één keer mooi is, of dat we niet door een zure periode gaan. Dit betekent wel dat er ook hele mooie dingen gaande zijn.

Je kan elk moment instappen. Je kan elk moment besluiten om een bewustzijnsgolf te pakken en mee te gaan in deze stroom. Om je niet langer de kop gek te laten maken door het oude. Door het negatieve. Door het neppe. Door de leugens. Door het niet meer werkende.

Deze Shift duurt weken, wellicht zelfs tot het einde van het jaar.

Laat alles maar los. Laat het volledig over je heen komen. Laat je meevoeren door deze goddelijke stroom.

 

We hebben de komende periode voldoende tijd om alles te laten integreren

 

Blijf in liefde. Alles komt goed, dat beloof ik je.

Alle liefs

Namasté ,

Kimberley Kooijman
www.flowmazing.nl Je voelt waarschijnlijk wel dat er van alles aan het verschuiven is. Zowel in jou, als om je heen.

Nieuwe ontwikkelingen liggen op je te wachten

 

In de oude energie ben je geneigd om vanuit je hoofd te kijken naar (gewenste) nieuwe ontwikkelingen: verhalen over mogelijke scenario’s,      nadenken over doelen en uitkomsten, bedenken welke stappen je wel of juist niet zou moeten nemen, angsten die naar boven komen.

Vanuit het nieuwe bewustzijn hoef je ‘alleen maar’ dieper naar binnen te gaan en te VOELEN, VOELEN, VOELEN.

Door te voelen ga je uit je hoofd en in je lichaam.

Door echt alles wat er is te durven voelen kan het zachter worden, ga je dieper, wordt het lichter, wijken sluiers en krijg je toegang.

Door te VOELEN en de connectie met diep van binnen te maken, zal zich een pad voor jou ontvouwen.

Je hoeft de volgende stap niet te bedenken, maar je krijgt hem diep in jou aangereikt

 

Een stap of stapje waarvan je weet en voelt dat het klopt, ook als het misschien spannend is. 

Elke keer als je de verbinding kwijt bent en van je pad afraakt, kan je de weg naar binnen weer zoeken. Weer opnieuw verstillen, naar binnen keren, verdiepen, verbinden… Zo kom je op het pad zoals het voor jou bedoeld is…

De volgende lichtactivatie is komende vrijdag 16 oktober om 20 uur: ‘Welkom in het Nieuwe Veld’. Je kan meedoen vanaf je eigen fijne plek, lekker thuis.

Tijdens de activatie word je dieper in je lichaam gebracht, verbonden met het nieuwe bewustzijn en kom je meer op de (licht)plek in het nieuwe veld, zoals die voor jou is bedoeld.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland