We ontdekken dat we tot in de kern worden veranderd.. ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland


Er vinden intense energetische shifts plaats. Hierdoor worden op planetair niveau de frequenties en trillingen verhoogd en welke immense innerlijke veranderingen teweeg brengen.

 

We ontdekken dat we tot in de kern worden veranderd


Hoezeer de Oude Aarde er nog steeds lijkt te zijn en ons soms nog probeert terug te trekken, de Nieuwe Aarde maakt nu haar krachtigere en levendiger energie op alle niveaus voelbaar met intense innerlijke shifts tot gevolg.

Terwijl die dingen nu plaatsvinden, verrijst de Nieuwe Aarde en de oude energiecentra worden gereactiveerd en daarmee de terugkeer naar de levendige stadia van de Witte Vlam, de eeuwige Vuren van Zuiverheid, Integriteit en Waarheid.

We worden herinnerd aan de kracht van liefde. De grootste van alle goddelijke krachten, dit veegt inderdaad over de aarde en alles over haar.

Lage rugpijn symboliseert inderdaad de lagere wereld, de op angst gebaseerde wereld van de survival of the fittest, de patronen en gedragingen van roofdieren / prooien en de oude programmering die we hebben geërfd sinds de val van Atlantis. Generaties van voorouderlijke pijn, lijden, trauma en aangeboren op angst gebaseerde programmering, en meer dan dit, vaak de onderbewuste programmering waaraan onze ziel werd onderworpen vanaf het moment van geboorte. Dit wordt verergerd door de relaties met de samenleving en natuurlijk de oude structuren en vormen en alles waarin we werden geprogrammeerd om ons aan te onderwerpen en in een of andere vorm in te passen.

 In de afgelopen weken is het onderlichaam uitgelicht, zodat we eindelijk alles erin op de hoogste niveaus kunnen loslaten.

Spierpijn heeft vaak te maken met de angst om vooruit te bewegen, waardoor we op zoveel manieren inert worden, aangezien de angst voor het onbekende ons op de een of andere manier tegenhoudt, net zoals de angst voor veranderingen en de angst voor wat er ook op de loer ligt. Deze angsten kunnen onderbewust zijn.

Het heeft ook te maken met ondersteuning, want de wervelkolom ondersteunt het hele lichaam en houdt het rechtop.

Wanneer de onderste wervelkolom of de onderste chakra's in welke vorm dan ook geblokkeerd zijn, zullen we ongemak ervaren. Deze blokkades kunnen onderbewust zijn en hierbij is het verstandig om leiding en innerlijke wijsheid te vragen.

Op dit moment is het de diepgewortelde programmering, de diepgewortelde onbewuste geloofssystemen van de grotere mensheid die wordt losgelaten. Vaak zijn de programmering, de onjuiste geloofssystemen, de systemen van angst zo diepgeworteld en ingebakken dat we ons daar niet eens van bewust zijn.

 De diepste zuivering vindt plaats en daarmee de grootste activaties en krachtige shifts, want het is tijd om dit alles los te laten en volledig te ascenderen naar het nieuwe Lichtlichaam.

Merk op dat wanneer de bovenste chakra's absoluut gezuiverd en volledig functioneel zijn, maar de onderste chakra's niet zo open en volledig afgestemd zijn op de 5e tot 7e dimensionale staat, waar er geen angst is om te overleven, geen angst om gewond te raken of meer gekwetst te worden, geen pijn in relatiegebieden, het onderlichaam nog sterk aanwezig is en daarmee de onderwereld.

Ik krijg nu een beter begrip van hoe belangrijk het is om op dit moment de onderste chakra's, de onderste wervels en het stuitbeengebied te zuiveren. Want naarmate alles wordt losgelaten, gaat het hartcentrum meer open en wanneer het hartcentrum meer opent, openen de lagere chakra's zich voor hogere liefde en daarmee voor de goddelijke Bron die daar binnenkomt, en dus een opheffing naar de Hoogste Werelden en dus een totaal nieuwe wervelkolom en nieuwe belichaming (men kan zeggen de metamorfose van het oude lichaam in het nieuwe, zoals een rups verandert in een vlinder).

Daarom moedig ik je aan om de Lagere Wereld, de onderwereld, het Lagere bestaan in al zijn vormen en uitdrukkingen, bekend of onbekend, bewust of onbewust, los te laten, zodat we kunnen opstijgen in de volheid van ons herboren Hoogste Ziel Zelf en de volheid van de waarheid van wie en wat we zijn.

 Want inderdaad, het is door de kracht van liefde en het open hart en ziel dat we opstijgen naar de nieuwe aarde en nieuwe belichaming en inderdaad, de nieuwe schepping.

Ik ben zo dankbaar voor alles wat is, zoals het is!

Voorlopig laten we werkelijk alles en nog wat los en geven we ons over aan de Goddelijke Wil en worden we er ALS EEN mee. We worden inderdaad getransformeerd en er gebeuren wonderen.

Judith Kusel

judithkusel.com

❥ Vertaling: Yvonne Bakker – The Essence of Life
yvonnebakker.nu


 

Jullie ingezonden vragen die behandeld worden in deze transmissie:

 

 “Hoi Arjun, hoe ziet verliefdheid binnen een romantische relatie eruit met 5D-bewustzijn? Ga je helemaal ‘op’ in de ander, of is er meer rust, eigen ruimte? Lijkt dit misschien op hoe jullie relaties hebben in jullie wereld?’’

 

 “ Zijn liefdes relaties bij jullie monogaam of hebben jullie meerdere partners? Is dit iets waar wij ook naartoe evolueren op aarde?’’

 

 “Beste Yahyel, veel meesters in het verleden en vandaag de dag leven celibatair, zij hebben geen gemeenschap met anderen, waarom is dit? Hoe kijken jullie hiernaar? Doen jullie ook aan deze vorm van onthouding?’’

 

 “Wat is de ware betekenis van Tantra op seksueel gebied en hebben jullie voor ons een mooi seksueel voorbeeld om te volgen??’’

 

 “Is het mogelijk om alvorens de incarnatie – afgesproken te hebben met een ziel om via een seksuele connectie te helen en spiritueel te groeien?’’

En veel meer tijdens de videochanneling Seks, drugs & klankschalen


Wieteke Koolhof channelt Arjun van de Yahyel op zondag 29 mei 2022, 20:00 uur. Bijdrage € 12,50Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332
Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.