Wat zou je doen, als al je Aardse 3D wensen zijn uitgekomen? ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 


Stel dat al jouw aardse wensen ineens vervuld gaan worden


Je bent gezond en hebt een lichaam waar je blij mee bent. Je kunt het huis van je dromen gaan betrekken, met alle spullen die je je ooit wenste. Je hebt financiële zekerheid door een vast inkomen of door een andere manier. Je hebt de partner waar je naar verlangde, die op dit moment ook het beste bij je past. En alles wat er om dit 'ideale plaatje' nog nodig is kun je gewoon aanschaffen of naar je toe trekken. Kortom: aards gezien ben je zorgenvrij, alles is er wat je jezelf zou gunnen. WAT DAN?

 

Wat zou er dan overblijven wat jouw leven vervulling kan geven?

 

Als alles, aards gezien, bij jou op de rit zou staan, wat zou jij dan het allerzinvolst vinden wat je met de rest van je leven op Aarde zou kunnen doen?

❥ Haha…. dàn gaan de ware parels tevoorschijn komen!

Want dan verschuift jouw focus naar hogere dimensies en het hogere plan voor jouw leven. Dan ga je uitreiken naar ‘wat is eigenlijk de goddelijke versie van mijzelf? En wat voor een liefdevols zou ik daarmee op Aarde willen doen?’

Ja, dit is ondersteboven denken. Een groot deel van onze energie gaat meestal zitten in 'zorgen dat we het aards gezien goed hebben'. Onze aandacht vliegt gemakkelijk naar allerlei mensen, dingen en gebeurtenissen om ons heen, die verbonden zijn met de derde dimensie.

❥ Maar wat zou er veranderen als je jouw leven vanaf nu vanuit jouw goddelijke Zelf gaat bekijken?

Wat maakt het leven dan ècht zinvol en vervullend voor jou?

 

❥ Veel mensen gaan hier pas over nadenken als ze terminaal zijn.

Dan verschuift de focus zich naar het zo goed mogelijk afronden van dit leven; nog zo veel mogelijk louteren, uitwerken, afronden en schoon schip maken, om zo min mogelijk mee te hoeven nemen naar een volgend leven. En dan komen de realisaties van wat ze eigenlijk nog heel graag hadden willen doen, maar niet gedurfd of gekund hebben, vanwege angsten, zorgen, zelftwijfel, oordelen van anderen en andere beperkingen die ze boven hun eigen hartenwensen hebben gezet.

Als je beseft dat alles in de derde dimensie goed voor je geregeld wordt ZO GAUW JIJ DE WEG VAN JE ZIEL VOLGT, dan ga je anders kijken naar dit leven.

❥ Waar vertrouw je die weg nog niet?

❥ Waar laat je je nog door weerhouden om iets wel of juist niet meer te doen?

❥ Wat roept jouw ziel van binnen?

Dat is eigenlijk het meest belangrijke van jouw leven, om naar die stem te luisteren!

 

Het scheppen van iets nieuws in jouw leven begint in de hogere sferen van de geest. Vanuit jouw Bronverbinding, vanuit jouw Licht ontstaan de meest liefdevolle en glorieuze plannen voor jouw huidige leven. Maar wanneer je gericht bent op de 3e dimensie, en dan tot actie komt, dan zul je vanuit hele andere concepten gaan handelen. Dat zijn concepten die nog angst en beperkingen in zich dragen; concepten waarin oude zelfbeelden maken dat dingen ‘weer niet lukken’.

En daarom blijf je soms in oude situaties hangen


❥ Maar niet getreurd, want dat heeft dan weer de functie dat je gaat doorzien welke beperkingen en angsten jou nog onder de goddelijke korenmaat houden, zodat jij je daar van kunt bevrijden.

Jouw zielenplan zal je altijd op koers houden naar lichtere, hogere en krachtigere versies van jezelf. Zelfs als je tijdelijk naar (misschien in jouw ogen) 'het meest zwakste deel van jezelf' wordt geleid, dan nog zit hier een groots plan achter om heling te brengen in dit 'zwakke' deel!

Mens, durf volop te leven!

❥ Durf de beste versie van jezelf dagelijks te visualiseren, stralend, in jouw goddelijke grootsheid!

Durf te vallen of jezelf een time-out te gunnen, zodat je daarna vol triomf kunt opstaan, omdat je ineens van binnen hebt gevoeld dat je, in samenwerking met de alomvattende Bron, iets nieuws wilt creëren dat geest en bezieling op Aarde terug zal brengen!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl
Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Algemene voorwaarden - Privacybeleid
 - © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland - Lightraisers Worldwide (EN)

© Let op: De afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.