Wat wil een virus ons vertellen? ♥ Franklin Leers ♥ Lichtwerkers Nederland

Corona virus. Covid-19. Ik denk niet dat er iemand is die deze woorden ooit nog zal vergeten. Het heeft echt ongelooflijk veel impact op ons als individu, maar ook op de maatschappij als geheel.

Maar wat is de onderliggende energie van het Coronavirus?

Wat wil het Coronavirus ons vertellen?

Wat is de spirituele betekenis van het Coronavirus?   

Wat wil een virus ons ons vertellen?

 

Laten we om te beginnen eerst nog even naar kijken naar wat een virus is. Waarom ontstaat er een virus?

Een virus ontstaat omdat er iets is dat uit balans is in het bewustzijn van de mens. Het is goed te beseffen dat een virus ‘neutraal’ is. Het is simpelweg een vorm of uiting van energie, ongeacht of die uiting fysiek of mentaal is. De functie van een virus is dan ook, om datgene wat uit balans is weer in balans te brengen. Dat is wat een virus doet. Het is belangrijk om dat niet te vergeten. Het helpt je om anders naar een virus te kijken. Een virus brengt in balans wat uit balans is. 

Een virus is dus een uiting van energie. Energie is een vorm van communicatie. Als energie niet harmonieus of op de juiste manier resoneert, raakt het uit balans. Energie zal zichzelf daarna weer in balans brengen. Dat is een natuurlijk proces. Dus gebeurt er iets om het in balans te brengen. Dat is een van de dingen dat een virus doet. Dat geldt ook voor een virus in je fysiek lichaam. Het is een manier om energieën in je lichaam die uit balans zijn weer in balans te brengen. 

 

Het corona virus

 

Een griep is een bekend voorbeeld van een manier om energieën in je lichaam die uit balans zijn weer in balans te brengen. Een griep is ook helemaal niet ‘slecht’. Als je bekend bent met de filosofie uit mijn boeken, dan weet je dat iedere ziekte en dus ook de griep een doel dient.

Een griep zorgt er simpelweg voor dat energieën in je lichaam die uit balans zijn en giftige stoffen die zich in je lichaam hebben opgehoopt weer worden afgevoerd. 

Maar nu hebben we niet te maken met een gewoon griepvirus, maar met het Coronavirus (het Coronavirus is overigens überhaupt geen griepvirus). En dat Coronavirus doet heel veel dingen. Wereldwijd krijgt het gigantisch veel aandacht. Het zorgt voor veel angst. Mensen zijn bang om elkaar aan te raken, naar buiten te gaan en hamsteren de pleerollen en joints.

 

De media en het corona virus

 

Laten we eens aan aantal zaken in het licht houden als het gaat om het Coronavirus, voordat we verder gaan bekijken wat de spirituele betekenis van dit alles is. Allereerst de media. Probeer alles wat ik schrijf steeds heel simpel naar jezelf toe te vertalen. Dan kun je het plaatsen. Kijk wat je al ziet en weet.

Mensen stelen energie van elkaar. Door middel van macht, kracht en manipulatie. Dat is niks nieuws, dat gebeurt iedere dag en overal om je heen. Dat doe je (onbewust) in de dynamiek met je partner, je kinderen en op je werk. En dat is ook precies wat de media doet. De media is gebaseerd op ‘feeding’. Het voedt zich met jouw energie. Het is goed om dat te beseffen. 

Het Coronavirus heeft de media wat te brengen. Dus zul je zelf scherp moeten zijn op wat je binnen laat komen en wat niet. 

Een paar dagen geleden schreef ik op facebook al dat er rond het Coronavirus een enorme hoeveelheid informatie over je wordt uitgestort. Meestal word je in die informatie ‘gestuurd’. Er is een beoogd resultaat wat de zender wil bereiken.

Het is mooi om naar die hele berichtgeving te kijken vanachter, wat ik noem, een lage muur. Dus observeren zonder direct betrokken te raken. Dan zul je kunnen zien hoe al die lijnen lopen, vaak met de beste bedoelingen.

Weet dat je beïnvloed wordt door de manier waarop iets gepresenteerd wordt en weet dat er een beoogd resultaat is van de zender.

Die beïnvloeding zorgt ervoor dat je je gedrag en je leven aanpast. Soms zul je er doorheen prikken, maar vaker niet dan wel. De perceptie die je hebt van jezelf en de overtuigingen en conditioneringen die je hebt ten aanzien van jezelf en het leven, zorgen daar wel voor.

 

Even een voorbeeld

 

Als ik je vraag of je ongelukkig bent met je leven (of je sociale leven) in plaats van de neutrale vraag te stellen ‘Ben je gelukkig of ongelukkig met je (sociale) leven?’, dan is de kans dat je jezelf ongelukkig noemt bij de eerste vraagstelling 375% groter dan bij de neutrale vraagstelling. Je hersenen gaan namelijk voorbeelden bij de vraagstelling zoeken. Eenrichtingsvragen: je zoekt naar treffers en niet naar missers. Dus bevestigen in plaats van ontkennen.

Die sturing is er ook rondom het Coronavirus. Wees je daar een beetje bewust van. Het voorkomt dat je in angst vervalt. Angst is sowieso het nummer één ding wat het Coronavirus aantrekt.

 

Mensen zijn nu eenmaal dol op persoonlijke drama

 

Vergeet verder nooit dat mensen dol zijn op persoonlijke drama’s. Drama levert veel mensen wat op. Ze dompelen zich er helemaal in onder, er gebeurt wat. Het gevoel te leven. Er verschuift energie. Het is goed dat ook te beseffen als het gaat om dit onderwerp. Want als het Coronavirus met al zijn maatregelen iets doet voor veel mensen, dan is het wel het onderdompelen in persoonlijke drama’s.    

 

Wat is het 'doel' van dit virus?

 

Laten we nu eens kijken naar de onderliggende energie van het Coronavirus. Zonder direct verder te lezen, voel eerst eens voor jezelf wat er onder het Coronavirus ligt.

❥ Wat is de onderliggende energie?

❥ Waarom is dit virus er nu en waarom zijn de effecten zo gigantisch groot op het wereldtoneel? 

❥ Wat is de ONBALANS? En hoe zie je dat terugkomen in de wereld?

❥ Wat laat het Coronavirus zien? 

Het Coronavirus uit zich als een soort ‘griep’, maar wat het werkelijk laat zien is een onbalans op het wereldtoneel. Een economische onbalans om specifieker te zijn. Het Coronavirus is een economisch virus. Dat is de onderliggende energie van het Coronavirus. 

 

Het corona virus is een economisch virus

 

Er is enorm veel onbalans op de planeet als het gaat om financiën en de economie. Die onbalans is er al heel lang en het komt nu naar de oppervlakte door middel van een virus. 

Er is een kleine groep die heel veel heeft en een grote groep die heel weinig heeft. En dat is totaal niet nodig. De technologie die er momenteel op de planeet is kan er moeiteloos voor zorgen dat iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden heeft. 

Technologie kan ervoor zorgen dat iedereen zich kan verbinden met de rest van de wereld. Hetzelfde speelveld heeft. Heb je gezien hoe de informatie rondom het Coronavirus zich verspreidt? Hoe klein de wereld is geworden? Dat is een praktische vertaling waar we het hier over hebben. 

Het is niet zo dat er een klein groepje mensen is wat alle informatie en data tot zijn beschikking heeft die voor anderen niet beschikbaar is. Grofweg gezegd heeft iedereen dezelfde toegang en mogelijkheden. ‘De wereld ligt aan je vingertop’. Wat een individu vervolgens met die kansen en mogelijkheden doet is overigens een ander verhaal en aan de persoon zelf.

 

Technologie

 

Technologie zou de economische onbalans weg kunnen halen op deze wereld. Het punt waarop de wereld zich nu bevindt en met de mogelijkheden die we als mensen hebben, is het totaal onnodig dat mensen nog sterven van de honger (!) Maar toch gebeurt dat. 

De distributie van het voedsel is het grootste probleem. Regeringen en andere dictaturen gebruiken voedsel als machtsmiddel. En voedsel wordt verspilt en weggegooid. Er is meer dan genoeg voor iedereen, maar het is het gebrekkige bewustzijn van de mensheid dat ervoor zorgt dat het niet op de plekken komt waar het zou moeten zijn. Dat er met voedsel omgegaan wordt zoals ermee omgegaan wordt. Dat is geen aanklacht, maar dat is zoals het is. 

Technologie dus. Of je het nou leuk vindt of niet, of je er nu bang voor bent of niet, of je er een afkeer voor hebt of niet, technologie is wat de wereld heeft veranderd en verder gaat veranderen. Maar hoe wordt het ingezet? Welke kant gaat het op? Dat is waar bewustzijn in beeld komt. Bewustzijn bepaalt hoe we als mensen omgaan met dit soort onderwerpen. Daarom heb ik al vaak geschreven dat het zo belangrijk is wat je doet met zelfreflectie. Bewustzijn is jouw bijdrage aan het geheel. 

 

 

Wat wilt het corona virus vertellen?

 

Voedsel, medicijnen, werk, geld: corruptie en hebzucht liggen ten grondslag aan deze menselijke tekortkomingen. Dit is waar het Coronavirus over gaat. De economische onbalans. Dat is wat het Coronavirus wil vertellen. 

Een van de bizarste verhalen over dit onderwerp van de afgelopen periode en die tegelijkertijd zo veelzeggend is, is in mijn ogen het volgende. Het gaat over bewustzijn. Over Trump en de VS. 

Ieder land krijgt de president die past bij het bewustzijn van de mensen. Trump wilde een Duits bedrijf kopen dat ver is met het ontwikkeling van een vaccin voor het Coronavirus. Trump deed dat omdat hij het alleen recht wilde krijgen voor het Amerikaanse volk. Exclusiviteit. Zegt dat niet alles? Die man is gekozen door zijn eigen volk (en wordt misschien opnieuw gekozen) Het solidariteitsprincipe ontbreekt volledig. 

 

Het zorgt voor wereldwijde aandacht in het bewustzijn van de mens

 

Het Coronavirus gaat, nee gooit, wereldwijd de hele economie overhoop. Dat is wat je inmiddels ook ziet. Op grote en kleine schaal. Wereldwijd. Het hele financiële systeem staat op zijn grondvesten te schudden. Als je hier van een afstandje naar kijkt, zie je dan wat er gebeurt? Kun je dit verhaal dan plaatsen?

Het Coronavirus gaat over een economische onbalans. Dat is de achterliggende energie. Dat is de spirituele of holistische betekenis van het Coronavirus. En het komt wel weer goed. Beurzen gaan weer aantrekken en veel bedrijven zullen wel weer herstellen. De vraag is: gaat er daarna iets veranderen? 

Die vraag mag je zelf beantwoorden. Het Coronavirus zorgt voor wereldwijde aandacht in het bewustzijn van de mens. Gaat er wat veranderen of niet of gaan we verder waar we gebleven zijn? 

Overigens verwacht ik dat het Coronavirus zeker tot de zomervakantie aan gaat houden. Misschien met minder drastische en iconische maatregelen en gevolgen als we nu ondervinden, maar toch. Maar het kan ook zomaar het einde van het jaar duren. 

 

Wat betekent dit virus voor jou?


Ieder virus laat een onbalans zien. Het Coronavirus gaat over een economische onbalans. Dus wat wil dit virus jou persoonlijk zeggen? Misschien niets. Maar als het je wat zegt, heeft het alles te maken met je eigen ‘economische situatie’. Oftewel, overvloed. 

Hoe is het met jouw overvloed gesteld? Overleef je net of leef je overvloedig? En belangrijker nog, leef je overvloedig in het nu-moment, want dat is de enige plek waar overvloed bestaat en waar je het kunt ervaren?

Worstel je om je rekeningen te betalen? Geef je alles en iedereen om je heen de schuld dat je niet meer geld hebt? De overheid, je familie en je werkgever of (het gebrek aan) je klanten? Dit is een onbalans in je energie. Het klinkt misschien hard, maar misschien hier heb hier wel iets aan. Als je worstelt met deze zaken, bedenk dan wat het Coronavirus is. Het laat een economische onbalans zien. Ook op persoonlijk vlak.

Dit is wat het Coronavirus je op persoonlijk niveau te brengen heeft

 

Bedenk dat alles bestaat uit twee kanten. Dus aan jou de vraag… welke kant kies je? Waar richt je je focus en aandacht op? Gezondheid – geen gezondheid. Vrienden – geen vrienden. Een relatie – geen relatie. Overvloed – geen overvloed. Voor Trump – tegen Trump. Voor de boeren – tegen de boeren. Voor duurzaamheid- duurzaamheid is bullshit. Milieu – geen milieu.

Alles om je heen is gemaakt van hetzelfde spulletje. Energie. De werkelijkheid vormt zich naar wat jij verwacht. Waar jij op basis van je perceptie aandacht aan geeft, dat is hoe je je leven beleeft en ervaart. Dat is wat je terugziet in je focus.

Het enige wat je hoeft te onthouden is wat eigenlijk terugkomt in het aloude gezegde: waar je aandacht aan geeft, groeit. Hoe harder je tegen iets vecht, hoe groter het wordt. Simpelweg omdat je je energie erin pompt. Dat is wat je creëert.

Schitterend toch en paradoxaal tegelijk. Je wilt iets echt ‘niet’ en dat is precies wat je krijgt en waar je wat aan bijdraagt. Daarom heeft ‘vechten tegen’ ook geen zin. Vertaal het zoals altijd weer naar iets wat je kent. Zie het maar als iets waar veel vechtsporten op gebaseerd zijn; je eigen kracht wordt tegen je gebruikt.

 

Het zit al in je

 

De afsluiting. Het is misschien een beetje een ‘bummer’ en ik weet ook niet of je het officieel in het nieuws gaat horen, maar oké: trek gewoon weer je eigen conclusies op basis van je eigen gevoel.

Regelmatig hoor, zie en lees je dat mensen helemaal niet in aanraking zijn geweest met anderen die besmet waren met het Coronavirus en het toch hebben gekregen. 

Afgelopen weekend lieten 301 medewerkers van het ETZ (ziekenhuis Tilburg) zich testen. Zij hadden zich vrijwillig gemeld. Het ging om medewerkers die last van milde luchtwegklachten hadden, maar die niet in een besmet gebied waren geweest of in direct contact met een corona patiënt hadden gestaan. Dinsdag bleek dat 28 van de 301 daadwerkelijk besmet waren.

Lieve mensen… het Coronavirus zit al in je. Iedereen heeft het. De potentie zit in ieder mens. Het is latent aanwezig, maar heeft zich (misschien) nog niet gemanifesteerd. Vertaal dit ook weer naar wat je kent. Iedereen heeft cellen die kanker of potentieel kanker met zich meedragen. Iedereen. Dat is algemeen bekend. De vraag is manifesteert het zich of niet? 

Angst triggert die potentie, in dit geval ook voor het Coronavirus. Dat is ook de reden voor het schrijven van dit blog. 

Gebruik het Coronavirus om je eigen (economische) situatie onder de loep te nemen, te voelen wat er energetisch op het wereldtoneel gebeurt en ervan te leren. En leef vooral niet in angst. 

Franklin Leers
genezenonline.nl

Behoefte aan ondersteuning?


❥ Download hier al onze gratis audio opnames (weer nieuwe toegevoegd)

❥ Bekijk hier alle audio opnames in de webshop

Live meedoen met activaties en channelings


❥ Zaterdag 21 maart om 20:00 uur de Lente Equinox Lichtactivatie door Lea van der Eem

❥ Zondag 5 april om 20:00 uur Actuele boodschappen voor Lichtwerkers over het corona virus - Pamela Kribbe channelt Jeshua

 

Blijf  op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland