Wat mijn gidsen over de coronacrisis te zeggen hebben” ♥ Ronald Smit ♥ Lichtwerkers Nederland

Lieve vrienden,

Ik krijg nogal wat vragen omtrent het bericht “Wat mijn gidsen over de coronacrisis te zeggen hebben” welke ik mocht plaatsen/delen. Hierop wil ik vanuit mijn liefde graag een antwoord geven die afkomstig mag zijn vanuit mijn Hogere Zelf. :D

Natuurlijk is dit een door de mens gemaakt iets… het virus draagt een dieper doel voor de cabal of illuminatie… of hoe je het wilt noemen.

❥ Maar de creatie van dit virus draagt een neven aspect met zich mee waarop deze groep totaal niet gerekend had… namelijk de ontwaking van de mensheid.

Door de lancering van dit virus zijn we namelijk meer op onszelf komen te staan, we hebben meer tijd gekregen, geforceerd of niet, om meer met onszelf bezig te zijn. We zijn in deze tijd veel meer op onszelf aangewezen en dus denken we ook meer. Het is een pure confrontatie over wie we nu werkelijk zijn en zelfs wat we hier op deze liefdevolle Moeder Aarde komen doen.

De mensheid wordt hierdoor massaal wakker… het is een enorme grote groep zielen waarover we het hebben, maar je ziet, leest en hoor steeds meer dat die liefdevolle zielen wakker aan het worden zijn en dat ze zelf op onderzoek gaan over wat nu waar is en wat niet. Dit is een enorm groot proces omdat het zoveel zielen betreft maar steeds meer zielen beseffen dat er iets niet klopt, dat er veel meer aan de hand is en dat we grandioos voor de gek gehouden worden.

❥ Dit had je jaren geleden niet durven te bedenken, en nu gebeurd het en daar hebben ze totaal niet op gerekend.

De macht van de cabal, illuminatie… begint hierdoor drastisch af te nemen en dus trekken ze alles uit de kast om het spel alsnog te winnen… iets wat ze niet (meer) zal gelukken. De verspreiding van de informatie gaat in de huidige tijd zo enorm snel dat voor ze iets verzinnen of willen lanceren er al nieuws over te vinden is via de alternatieve kanalen… niet via de mainstream media, daar zal je niets of alleen vertekende informatie vinden omdat ze die onder controle hebben.

Ook oorlogen zitten in hun hoed verborgen, ook (natuur)rampen, weersinvloeden, etc. ze zullen alles uit de kast trekken om te proberen hun verborgen doel te bereiken.

Voor grote oorlogen hoef je vanuit mijn werkelijkheid geen angst te hebben, het is namelijk niet toegestaan vanuit het universum om dit voor elkaar te krijgen… rekening houdende met de vrije wil van alle zielen waarop een goddelijk decreet staat, wordt dit niet toegestaan wegens de vernietiging waarmee dit in de huidige tijd gepaard zou gaan. Een nucleaire oorlog zou namelijk zelf het totale universum beïnvloeden en dus een veel grotere inpackt hebben dan we zelfs maar kunnen bedenken en daarom is deze uitzondering op de vrije wil van kracht.

Wel kunnen er schermutselingen kunnen gaan ontstaan, en ja hierbij zullen zelfs het verlies van leven bij te betreuren zijn.

Maar weet dat iedere ziel hier op aarde is met een strak en vooraf afgesproken zielenplan, niets gebeurd zomaar en alles draagt een doel. Een ziel die overgaat in deze periode reageert op zijn eigen zielenplan en dit plan wordt zo strak mogelijk uitgevoerd. Als de ziel een grote inpackt wilt hebben met zijn/haar overgang zal die misschien zelfs de keuze hebben gemaakt om door een misdrijf om het leven te komen… dus ook tijdens een schermutseling.

❥ Er zijn diverse zielen allemaal met verschillende zielsdoelen.

Zo zijn er zielen die de prille begintijd van deze periode wilden ondersteunen, deze zielen zijn al overgegaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Pim Fortuyn en aan Theo van Gogh… etc.

Er zijn ook zielen die de start van deze periode ondersteunen en mochten ondersteunen, dit zijn bijvoorbeeld de zielen die tijdens dit virus zijn overgegaan en nog gaan… maar ook de eventuele slachtoffers van de schermutselingen.

Er zijn ook zielen die ervoor kiezen om deze gehele periode te doorstaan en om zielen te helpen die in moeilijkheden komen te zitten, maar ook om de start van een totaal andere werkelijkheid tot stand te helpen brengen… dit zijn bijvoorbeeld de vele lichtwerkers die er op dit moment zijn en daarom zijn er nu ook zoveel lichtwerkers.

Vergeet alsjeblieft niet hoelang wij zelf deze zielen van de cabal/illuminatie de kans hebben gegeven om de macht die ze nu hebben op te bouwen. Wij hebben ze eeuwen gegeven, eeuwen lang hebben wij de persoonlijke macht uit handen gegeven. Eeuwen lang hebben wij ze mogelijkheid gegeven om over ons te regeren… alles omdat het zo makkelijk was om anderen voor ons te laten zorgen en zeker in tijden waarin het iets moeilijker was.

Van dit gedrag plukken wij nu de vruchten en het zou niet realistisch zijn om te denken dat we alles nu even snel terug kunnen draaien… we hebben er eeuwen over gedaan om het op te bouwen. Dit heeft tijd nodig.

❥ Stukje voor stukje wordt de macht nu terug gewonnen, stukje voor stukje vallen ze steeds weer door de mand en stukje voor stukje worden liefdevolle zielen wakker.

We zullen en moeten dit uitzitten. We mogen zelf weer gaan denken wat wij willen. We mogen ons verzetten als er dingen gebeuren waarmee we het niet eens zijn.

Maar let wel… ga niet de strijd met hen aan. Strijden is het weggeven van je macht, strijden zal alleen maar meer strijd aantrekken. Het is de wet van gevolg, en je geeft ze de kans om hard terug te slaan zodra ze daarvoor de kans zien… dit is ook wat je nu ziet dat er gebeurd.

Uit je ongenoegen in liefde. Ga bijvoorbeeld met z’n allen ergens zitten. Niet met 10 zielen, niet met 100… met het liefst zoveel mogelijk zielen tegelijk. Hou je aan de ‘regels’, geef ze niet de kans om op te treden… hou je dus aan bijvoorbeeld die 1.5 meter. Dit heeft nog een voordeel ook want als je met bijvoorbeeld 100 zielen bent en je houd allemaal 1.5 meter afstand (wat ze willen en in principe van je eisen) dan heb je een ruimte nodig voor je protest 1500 meter, of te wel 1.5 km. Je ziet dus dat dit mes aan meerdere kanten snijd. Je zend hiermee geen energie van strijd uit (wat je eventueel aantrekt)… je zend een energie van liefde uit wat je weer aantrekt. Ik durf je op een briefje te geven dat dit beter werkt dan welke betoging dan ook.

Als ze je sommeren om op te staan en weg te gaan… dan sta je op… je loopt 500 meter verder en je gaat weer zitten… enz, enz.

Zo geef je gehoor aan hun verzoek en je put ze uit lieve vrienden.

Wees dus niet angstig, laat die angst energie los zodat de angstenergie op mag lossen.

Vervang deze energie door de energie van liefde.

 

De liefde die wij allemaal bij ons dragen… de onvoorwaardelijke liefde vanuit de puurheid van je eigen hart. :D

Vanuit de bron van onvoorwaardelijke liefde.

Ronald Smit
bronvanonvoorwaardelijkeliefde.simplesite.comActuele boodschappen voor Lichtwerkers op zondag 7 juni om 20:00 uur


 Inleidende meditatie van Gerrit Gielen

 Pamela Kribbe channelt Moeder Aarde over Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld.

❥ Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena over het Voelen vanuit je buik – en hoe de crisis vóór jou te laten werken.

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief