Wat is voor jou het goud van 2020? ♥ Lea van der Eem ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat een bijzonder jaar is 2020!

Een jaar vol met moeilijke processen, maar ook met enorm veel en waardevolle lessen.

Een jaar met een grote groeipotentie

 

Alles wat je hebt ervaren en meegemaakt, dient een hoger doel en draagt bij aan jouw zielsproces en -ontwikkeling èn aan de collectieve groei in bewustzijn en licht.

 

Als je er middenin zit, kan je meestal niet overzien wat precies die lessen zijn. Regelmatig is het dit jaar troebel geweest en was er geen helder overzicht.

 

December, de laatste maand van dit jaar, is hèt moment om terug te kijken, door alle vertroebelende lagen heen en eruit te filteren wat voor waanzinnig moois dit jaar jou heeft gebracht.

 

Wat is voor jou het goud van 2020?

 

Om je te helpen jouw opgedolven schatten (nog) duidelijker te maken, lees je hieronder over de energetische processen van dit jaar.  Je kan dit gebruiken als inspiratie om jouw goud meer helder te kunnen zien en voelen.

Haal er maar uit wat klopt voor jou (en zoals altijd kan je de rest gewoon laten gaan…).

 

❥ Er is zoveel licht binnen gekomen. Zoveel donker is in het licht gezet. Oude angsten, patronen, energieën, gedragingen, overtuigingen zijn op weer diepere lagen zichtbaar en voelbaar geworden. Met daarbij alle mogelijkheid tot loslaten en transformeren in liefde.

 

❥ Er was een aanbod van vele en moeilijke oefensituaties om uit drama en strijd te blijven en je niet mee te laten trekken lagere bewustzijnsvelden en energieën in.

 

❥ Je hebt volop mogen oefenen van (en vertrouwen op) het gebruiken van je innerlijke onderscheidingsvermogen voor wat voor jou wel en niet waar is.

 

❥ Je hebt kunnen oefenen in het weer meer vertrouwen op je diepste innerlijke waarheid.

 

❥ Er is geoefend met stevig verankerd blijven in jeZelf, terwijl er om (en misschien ook door jou heen) allerlei oude energieën als angst, onrust, afgescheiden zijn, overmatige mentale activiteit, enzovoorts aanwezig waren.

 

❥ Je hebt volop kunnen oefenen met jezelf in hogere frequenties houden, terwijl je ook bewust was van de 3D velden met lagere frequenties.

 

❥ Er is geoefend met ankerpunt en kanaal zijn voor de vele kosmische downloads van licht en bewustzijn.

 

❥ Je had de mogelijkheid om je verder los te maken uit energetische verwikkelingen met andere mensen om zo meer in je eigen energie te zijn.

 

❥ Nog duidelijker hebben we kunnen zien en hebben we begrip gekregen van de grote omvang van de processen die we doorlopen, gezien in jaren, levens, tijdlijnen en dimensies.

  

Dit allemaal samen heeft tot gevolg dat je meer in je eigen energie en dieper in jeZelf bent gekomen. Je bent meer bewust van wie je bent en je innerlijk basis is verder verstevigd

 

2020 is een jaar waarin je bewustzijn grote sprongen heeft gemaakt.

Je bent verder wakker geworden voor jouw innerlijke waarheid, voor wie jij diep van binnen bent en voor jouw opdracht. 

Je bent getraind om stevig te staan en je innerlijke rust te bewaren, terwijl om je heen de oude wereld uit elkaar valt.

 

Je bent voorbereid om vanuit diepe verbinding met jeZelf en geleid door de wereld van Licht, een ankerpunt te zijn voor licht en bewustzijn in een wakker wordende en veranderde wereld.

❥ Je bent voorbereid om jouw taak van een baken van licht te zijn, met meer vertrouwen op je te kunnen nemen.

 

Naast jou, zijn er in 2020 heel veel mensen wakker geworden, wakker aan het worden en dieper ontwaakt en het netwerk van verbindingen tussen de wakkere zielen / ankerpunten / lichtdragers / richtingaanwijzers is dit jaar veel krachtiger geworden.

 

Alles wat we dit jaar in onszelf hebben gevonden gaan we nodig hebben de komende jaren en dit zal van onschatbare waarde zijn voor onszelf, de mensen om ons heen en het samen verder vormgeven van de nieuwe aarde…

 

Lea van der Eem
www.leavandereem.nl

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide


Christ Consciousnesss
 

Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

info@lichtwerkersnederland.com 

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2021 Lichtwerkers Nederland