Wat de energieën rondom deze dagen ons brengen ♥ Mieke Vulink ♥ Lichtwerkers Nederland

 

Nu de inkomende codes vooral op ons sacrale chakra en ons keelchakra inwerken beginnen we te voelen hoe moeilijk het gedurende vele levens is geweest om onszelf op aarde staande te houden, en ons leven vanuit onze volle licht- en liefdeskrachten vorm te geven. 

We zijn door de polaire krachtenwerking in de dualiteit (derde dimensie) veel rijker geworden qua bewustzijn en zelfkennis. Maar het weerstand bieden aan al die 'tegen'krachten heeft het uiterste van ons gevraagd.

 Vandaar dat veel mensen die uit de drie dimensionale krachtvelden zijn gestapt gedurende een bepaalde periode een diepe vermoeidheid gaan ervaren.

Gewoon aan toegeven, aan dat 'moe zijn', want het betekent dat je er klaar voor bent om jouw overlevingsreis door de derde dimensie te gaan afronden.

Door de diepe rust kunnen lichaam en ziel zich van veel oude spanningen en lasten ontdoen. Het quasi 'niets-doen' (terwijl er innerlijk keihard gewerkt wordt!), en het even niet meer weten 'hoe nu verder' zijn in feite ruimtebrengers. Ruimte die je ziel en je persoonlijkheid nodig hebben om zichzelf los te laten weken uit alle oude garelen waarin je 'moest' doorgaan! 

Deze rustperiode kan voelen als een stilstand of een verdwaald zijn; 'Ben ik op de verkeerde planeet terecht gekomen?'. Maar juist het niet-doen en sacred space te houden voor jouw processen zijn zo waardevol om in de overgave te kunnen komen aan jouw 'heel-wording'. 

Om 'heel' te worden hebben we een nieuwe balans nodig tussen onze mannelijke en vrouwelijke kant. De krijger in ons is gewend om altijd maar aan te pakken en door te zetten. Waar er iets niet klopt, of waar er wat 'moet gebeuren' zal hij zich geroepen voelen om meteen weer tot handelen over te gaan. Daarbij zijn we er ook aan gewend geraakt om aan onze vrouwelijke gevoelskant voorbij te gaan. 

 

Maar: wat heb jij zelf eerst nodig, voordat je weer gericht verder kunt?

 

In deze nieuwe tijd is het zó nodig om onze aandacht eerst naar binnen te richten, naar de ontvangende, instromende en omhullende energie. Door liefdevol verbinding te maken met ons fysieke lichaam, met Moeder Aarde en met de geestelijke wereld activeren we de krachtige verbinding met ons eigen hoger Zelf. Alleen vanuit die verbinding kunnen we een blijvend ankerpunt worden voor Licht, voor hogere frequenties uit de Lichtwereld, die ons via de vierde dimensie naar de vijfde en hoger zullen leiden. 

Het Licht dat we uit onze eigen hogere wezensdelen ontvangen kan in deze tijd steeds verder indalen, tot in onze onderste chakra's. Dit kan omdat ons hart en onze zonnevlecht weer verbonden zijn. Hierdoor kunnen hogere frequenties beter binnenkomen en doorstromen. Zij zullen - als echte healers - de verkrampingen, veroorzaakt door angst in onze basis en buikgebied in beweging brengen. We hebben ons zo moeten 'vermannen'!


Ons hele wezen vraagt nu om de compassie van ons eigen hart voor alles wat zich in ons nog niet kan ontspannen, voor wat er nog iets onder controle wil houden en zich misplaatst verantwoordelijk voor voelt om het allemaal 'zelf' (op persoonlijke wilskracht) te moeten oplossen, en om het allemaal zelf te 'moeten weten'.

Vanuit een liefdevolle verbinding met onszelf en met hogere dimensies zullen er andere, vijfdimensionale impulsen komen die de driedimensionale impulsen die nog uit onze oude, geconditioneerde mannelijke kant kwamen kunnen overstijgen. Zo tillen we niet alleen onszelf maar ook de wereld om ons heen naar een hoger plan! 

 Velen van ons hebben grote emotionele releases ervaren, waarbij we niet alleen ons eigen veld hebben opgeschoond maar ook een grote schoonmaak in collectieve velden geactiveerd hebben.

Nu begint ons lichaam zich op fysiek niveau te bevrijden van eeuwenoude zwaarte, verkrampingen en andere overlevingsrestanten. Lage rugklachten, pijn in nek en schouders en verkrampingen duiden op het zware juk van 'moeten presteren om te overleven' dat we gedragen hebben. En op het juk van 'het leed van anderen moeten meedragen'. Denk alleen al aan wat jij in jouw familielijn aan werk hebt verricht ... 

 

Keelklachten duiden op jouw waarheid die je niet kon laten horen en op alles wat je gepikt en geslikt hebt


Ook dat patroon gaat nu doorbroken worden, met als gevolg dat ook jouw keelgebied zich zal willen ontdoen van oude programmeringen. 

En zo zullen er nog veel meer fysieke reacties komen op de nieuwe coderingen die ons, vanuit hogere dimensies, aangereikt worden.

Het scheelt als je de plotselinge klachten en aanhoudende vermoeidheid een beetje kunt duiden, en begrijpt dat ze juist het gevolg zijn van prachtige transformaties en transmutaties.


 Geef je er aan over, alles staat onder higher guidance van jouw eigen hogere Zelf, die weer leiding ontvangt vanuit hogere dimensies!

Mieke Vulink
www.miekevulink.nl

 


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2023 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.