Wat als we ieder mens eens in het licht zetten ♥ Trudy Hekkert ♥ Lichtwerkers Nederland

Wat als we ieder mens eens in het licht zetten...

Laten we licht sturen naar de wereldleiders die niet eerlijk zijn, dat ze snel de inzichten gaan ontvangen, dat het op deze manier niet langer kan.

Laten we licht sturen naar alle slachtoffers, dat ze snel inzichten en ondersteuning ontvangen, om alles te gaan verwerken en innerlijke rust gaan ervaren.

Laten we licht sturen naar de mensen die alleen maar waarde aan geld hechten, dat ze snel inzichten ontvangen, dat het niet alleen om materiële rijkdom gaat, maar om de innerlijke rijkdom.

Laten we licht sturen naar alle mensen die discrimineren, dat ze snel inzichten gaan ontvangen, dat ieder mens gelijkwaardig is.

Laten we licht sturen naar de mensen die alleen maar wijzen naar de ander, dat ze snel inzichten mogen ontvangen dat het allemaal bij onszelf begint.

Laten we licht sturen naar de mensen die de ander kleineren, dat ze snel inzichten mogen ontvangen, dat het hun eigen onzekerheid is.

Laten we licht sturen naar alle mensen die in de gevangenis zitten, dat ze inzichten mogen ontvangen dat het ook anders kan.

Laten we licht sturen naar de mensen die dieren mishandelen, dat ze snel inzichten ontvangen, dat ook een dier recht heeft op een fijn bestaan hier op aarde.

Laten we licht sturen naar alle mensen met trauma’s, dat ze inzichten mogen ontvangen, door alles een stem te geven en te verwerken en dat ze uiteindelijk meer innerlijke rust gaan ervaren.

Laten we licht sturen naar alle mensen die zich schamen voor het verleden, dat ze snel inzichten mogen ontvangen, dat we van alles mogen leren en de schaamte los te gaan laten.

Laten we licht sturen naar ieder mens hier op aarde.

Laten we doen wat in onze eigen macht ligt, en de wereld vanuit onze eigen kracht, licht en liefde een stukje beter maken.

Ik wens een ieder, heel veel licht, liefde, kracht en inzichten!

Doe je mee?

Liefs Trudy Hekkert
www.trudyhekkert.nl


Corona en de ontspoorde mannelijke energie in deze wereld


Pamela channelt de Aarde (Gaia) over de relatie tussen de coronacrisis en de diepe invloed van een mannelijke energie die vervreemd is geraakt van het hart, de focus overmatig op het mentale legt en het contact kwijt is met het vrouwelijke.

 

Het vernietigende effect van deze ontwortelde mannelijke energie, zegt de Aarde, is niet iets wat zich alleen in de buitenwereld voltrekt (denk aan de verwoesting van de natuur en de onmenselijkheid van een voornamelijk op consumptie en productie gerichte economie). De ontspoorde mannelijke energie zit ín ons allen en beïnvloedt ons dagelijks denken, voelen en handelen.  Het obsessieve denken, gericht op beheersing en controle, is een tweede natuur geworden, en de huidige crisis wijst op de grenzen aan deze houding. 

 

De natuur, de aarde, geeft die grenzen langzamerhand steeds duidelijker aan; de coronacrisis is één manier waarop de wal het schip keert.   

 

Er is een vrouwelijke energie in de aarde, en in ons als kinderen van de aarde, die gezien en gehoord wil worden. We kunnen haar echter niet horen met het verstand, wel met ons hele wezen, dat zoveel meer omvat dan het denken.

 

Voelen vanuit je buik – laat de crisis vóór jou werken

 

Pamela channelt Maria Magdalena over de noodzaak om – juist nu – te gaan leven vanuit je innerlijke weten, dat zich energetisch gezien in de buik bevindt en niet in je hoofd. Maria Magdalena zal erop wijzen dat de ontwrichtende effecten van de huidige crisis vooral dat deel van jezelf raken dat niet in harmonie is met je ziel. 

 

Angst, niet willen voelen, wegvluchten en mentale oplossingen bedenken voor de problemen in je leven, zijn reacties die niet overeenstemmen met wat de ziel in jou wil. Jouw ziel wil niet ‘gelukkig zijn’ op een oppervlakkige manier of ‘alle zaken op orde’ hebben. Jouw ziel wil dat je aandacht geeft aan het essentiële: wat geeft je leven zin, wat ráákt jou ten diepste, waar wil jij echt energie in stoppen? Deze crisis nodigt uit tot een fundamentele herbezinning daarop en Maria Magdalena zal in deze channeling ingaan op het belang van ‘zakken in je buik’ en ‘de diepte ingaan’, opdat het licht van je ziel werkelijk kan indalen.

 

 Actuele boodschappen voor Lichtwerkers op zondag 7 juni om 20:00 uur


Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Incarnatiepijn in Lichtwerkers


❥ Zondag 4 oktober
  Pamela channelt Jeshua

 

Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom


❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem

 


www.Gaia.com



Lichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland