Wandelen in het gezelschap van de hemelen ♥ Judith Kusel ♥ Lichtwerkers Nederland

Zoveel zielen zoeken op mondiaal niveau buiten zichzelf naar antwoorden, leiding en zielengroei, terwijl de antwoorden op hun zielendoel, missie en roep en vervulling hiervan op aarde niet in krachten buiten liggen, maar in die van hun eigen ziel, hun zielencontracten en hun zielengroepen, versterkt door de Goddelijke Bron, de Engelen, Aartsengelen Krachten, plus hun eigen Geascendeerde Meesters en hun eigen Hogere Gidsen.

De waarheid is dat geen enkele ziel ooit op planeet aarde incarneert zonder de Goddelijke en Universele systemen van ondersteuning, die dag en nacht, 24 uur per dag en nacht voor elke ziel beschikbaar zijn.


Maar als men niet de hogere leiding en Goddelijk gezelschap zoekt, kan men niet geleid worden, want deze wezens zullen niet ingrijpen in je eigen vrije wil en keuze, terwijl je nog in de 3D bent. In de hogere dimensionale staat, de 5e, 7e en hogere, zullen de Goddelijke Wil en de Ziel één en dezelfde worden.

Ik zou het werk dat ik aan het doen ben niet kunnen doen, niet hebben gedaan wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, als ik niet constant op zoek ben naar het Gezelschap van het Goddelijke en om leiding en helderheid en wijsheid vraag. Toch is het niet genoeg om alleen naar leiding te luisteren en deze te zoeken, je dient ook in ACTIE te komen en stappen te zetten, sprongen van vertrouwen te maken.

Voeg hieraan toe dat we als ziel het meest groeien, niet door de ondersteuning die we krijgen, maar vooral door de uitdagingen die we moeten trotseren en de uitdagingen die we hebben overwonnen.

Als ik terugkijk op mijn leven en ik heb stevige uitdagingen moeten overwinnen, kan ik zien hoe ik door die tijden werd gedragen en meer nog, hoeveel ik door die uitdagingen heb gewonnen aan zielengroei en wijsheid. Inderdaad, ik weet nu dat, wat het leven me ook brengt en welke uitdagingen er ook komen, ik altijd zal worden geleid, altijd zal worden opgetild boven alles wat ik ooit eerder heb gekend. Ik heb geleerd te vertrouwen en me over te geven aan de Goddelijke Wil en door me over te geven verlies ik mijn zielskracht niet, maar win ik in vertrouwen, geloof en zie ik inderdaad zich wonderen ontvouwen, omdat ik mijn eigen weg durfde te gaan.

Zodra de angst toeslaat of in paniek raakt of meer dan dit, de ontvangen begeleiding in twijfel begint te trekken en niet vertrouwd op wat is gegeven, begint men zichzelf in de voet te schieten.

Als je de stemmen van buitenaf - zoals goedbedoelende familie, vrienden, de samenleving, de leiding die je hebt ontvangen, laat overstemmen - raak je de weg kwijt.

Want nu maak je jezelf machteloos en sta je andere mensen toe om je leven voor je te leiden, omdat je bang bent om in de waarheid van je eigen ziel te stappen en je bang bent om naar je eigen onderbuikgevoelens en je eigen intuïtieve weten, Goddelijke Leiding te luisteren en het gezelschap van hemel in te schakelen om de reis van je ziel dag en nacht bij te staan. Om naar leiding te luisteren, erop te vertrouwen en die sprong van het vertrouwen te nemen.

Want we zijn nooit zonder steun en leiding, noch Goddelijke Aanwezigheid.

Het is een kwestie van afstemmen en dan diep van binnen luisteren en dan handelen naar de gegeven leiding en niet toestaan dat iemand of iets je negatief beïnvloedt of je van het spoor trekt.

Alle zielen zijn hier op planeet aarde om hun hoogste zielendoel en roep met grote liefde te leven. Wanneer de ziel werkelijk haar hoogste zielenroep en doel leeft, zal ze vanuit hart en ziel leven en dus AL EEN met het Goddelijke en haar innerlijke Goddelijkheid omhelzen.

Ik weet wie ik in werkelijkheid ben.

Ik weet wat ik in werkelijkheid ben.

Ik leef mijn hoogste zielenwaarheid, roep en doel, met onvoorwaardelijke liefde.

Ik omarm alles wat ik ben, aangezien ik werkelijkheid I AM ben.

Judith Kusel
judithkusel.com

❥ Vertaling

Yvonne Bakker – The Essence of Life
yvonnebakker.nu 

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Snel navigeren: Home » Blogs » Agenda » Evenementen » Webshop » Gratis downloads

 

Lichtwerkers Nederland
Lightraisers Worldwide


https://linktr.ee/lichtwerkersnederland

Kesklinna linnaosa, Sakala tn 7-2

10141 Tallinn, Estland


Davy en Denise Diekstra

 

lichtwerkersnederland@gmail.com
 info@lichtwerkersnederland.com

 

www.lichtwerkersnederland.nl

www.lightraisersworldwide.com


IBAN: BE05 9672 3533 2975
BIC: TRWIBEB1XXX

Company Registration Number: 16353640
VAT: EE102430332Disclaimer
- Privacybeleid - Algemene voorwaarden © 2012 - 2022 Lichtwerkers Nederland

© Let op, afbeeldingen op onze website zijn helaas beschermd met auteursrecht.