Waarom zijn mensenlevens ineens belangrijker dan onze economie? ♥ Jeroen Koning ♥Lichtwerkers Nederland

Het drama dat zich momenteel voltrekt is uniek. Bij mijn weten heeft zich in onze geschiedenis nog nooit zo’n situatie voorgedaan. Landen gaan op slot, hele volken worden ‘opgesloten’ en het gevolg is een wereldwijde recessie.

Waarom zijn mensenlevens ineens belangrijker dan onze economie?

Er stierven ieder jaar al tienduizenden mensen per dag. Waarom heeft dat nooit tot totale lockdown geleid?

Het was een ver-van-ons-bed-show, bepaalde levens tellen minder mee. Armen, vluchtelingen en oproerkraaiers zijn van een andere soort en het niet waard een economie te laten stranden. Sterker nog het zijn de mensen die een spaak steken in ons rad van fortuin. Daarmee is meteen duidelijk wat er werkelijk aan de hand is. Onze hele samenleving kraakte aan alle kanten en er moest iets gebeuren om de aandacht af te leiden.

En we worden op onze wenken bediend… een virus is het meest effectieve middel om mensen in de tang te houden en om draconische maatregelen te kunnen nemen. Regeringsleiders en mensen in de zorg worden plotseling helden terwijl ze ‘gewoon’ hun werk doen. Hoe dramatisch het ook is voor de slachtoffers en hun naasten, vraag ik me af of de hele zaak niet zwaar overtrokken wordt. Wat is er werkelijk aan de hand?

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat we via het Wereld Wijde Web allemaal met elkaar verbonden zijn. Informatie verspreid zich sneller dan een virus.

Zo kon het gebeuren dat de angst eerder zijn effect had dan het virus zelf.

Via de media en internet worden we ieder uur bestookt met dodencijfers en aantallen besmettingen. Het gaat nergens anders meer over. De angst wordt aangewakkerd en ons reptielenbrein dwingt ons in de vlucht, vecht of vries houding. Vluchten kan niet meer, vechten is ook moeilijk als je niet meer op straat mag. Blijft ons alleen de mogelijkheid om angstig in ons huis af te wachten wat er gaat gebeuren.

Waarom nemen regeringen zulke drastische maatregelen? 


De grootste angst voor een staatsleider is de uitbraak van paniek. Dit moet ten koste van alles vermeden worden. Een volk in paniek is niet meer onder controle te krijgen. Hamsteren is het eerste teken dat de leiders op scherp zet, want de volgende stap is een run op de banken. En als dat gebeurt wordt de zwakte van ons hele systeem totaal bloot gelegd.

Liever beloven ze miljarden in de economie te pompen, dan het zo ver te laten komen.

Onze hele samenleving berust op een luchtbel en alleen vertrouwen houdt het nog in stand. Paniek en angst ondermijnen dat vertrouwen en daarom wordt deze pandemie ‘gebruikt’ om ons massaal achter de leiders te scharen. Maar als we werkelijk willen (over)Leven, zullen we het vertrouwen in ons Zelf moeten bewaren.

Wij creëren met z’n allen deze situatie en hebben zo de verantwoordelijkheid om er samen weer uit te komen.

We krijgen nu de kans om in onze quarantaine onvoorwaardelijke liefde te ontwikkelen.

Dit is het moment om te bezinnen en in onze kracht te komen. Wanneer we straks onze huizen weer mogen verlaten zijn we rijp voor een echte SamenLeving. Laat de paniek varen, er is geen dood en verderf, heb vertrouwen. Laat je Licht schijnen... we staan aan de vooravond van een Nieuwe Wereld.

Namasté,
Jeroen Koning


 Zondag 3 mei: Pamela Kribbe channelt Jeshua: actuele boodschappen voor Lichtwerkers


 
Afgestemd op de energie van het huidige moment

 Zondag 3 mei om 20:00 uur ◈ Thuis op je eigen fijne plek  Bijdrage € 11,-

 

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

❥ Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De herfst Equinox Lichtactivatie ❥ Zondag 20 september  Lea van der Eem


Incarnatiepijn in lichtwerkers
 
❥ Zondag 4 oktober  Pamela channelt Jeshua


Lichtactivatie Activeren van de Levensstroom
 
❥ Woensdag 11 - 11  Lea van der Eem


www.Gaia.comLichtwerkers Nederland

Lightraisers Worldwide

 

Davy en Denise Diekstra 

 

lichtwerkersnederland@gmail.com

 

NL80 INGB 0008 17 1994

 

KVK: 71273298

 

Openingstijden:

ma t/m zo 10.00 uur - 20.00 uur 

 


Disclaimer - Privacybeleid © 2012 - 2020 Lichtwerkers Nederland